MENI
Kvalifikacije Rotaks mini mikro

Kvalifikacije kao putokaz za nedelju

Fudbal je ljubav – karting je uživanje

Svečano otvaranje CEZ trke na Ada Huji

17. 09. 2018. Comments (0) Views: 1042 Karting

Sa Ada Huje u Brazil

Finalno takmičenje Centralnoevropske zone, prvenstva Hrvatske, Otvorenog šampionata Srbije i rotaks Sportstil kupa u kartingu održano je na kartodromu Ada Huja u Beogradu. Pobednici po klasama u Sportstil kupu dobili su tiket za učestvovanje na finalnom svetskom takmičenju koje se ove godine održava u Brazilu.

Predstart divizija baby i mini 60 CEZ Ada Huja septembar 2018

Predstart divizija baby i mini 60 CEZ Ada Huja septembar 2018

Praznik moto sporta u ovom delu Evrope održana je u Beogradu, na kom su učestvovali takmičari od Vardara pa do Triglava, tačnije iz: Makedonije, Crne Gore, BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Pored pomenutih putnika za Brazil, Ada Huja je iznedrila i nove šampione Otvorenog šampionata Srbije, poput Petra Bogatinovskog u klasi rotaks mikro, odnosno Filipa Jenića u klasi rotaks junior.

Filip Jenić CEZ Ada Huja septembar 2018

Filip Jenić CEZ Ada Huja septembar 2018

Formiranjem divizija organizator je uspeo da unese dodatnu dinamiku u takmičarski dan, a kartingaši su se svojski potrudli da svaku od dve trke kako nalaže Pravilnik učini što zanimljivijom, neizvesnijom i uzbudljivom za gledanje. „Pao“ je i rekord staze, koji je od nedelje u vlasništvu Jan Pokosa.

Najmlađi kartingaši od Vardara do Triglava na Ada Huji

Najmlađi kartingaši od Vardara do Triglava na Ada Huji

Činom dodele pehara najboljima po klasama stavljena je tačka na izuzetno uspešnu organizaciju takmičenja koje obećeva neko bolje sutra, kada je karting sport u pitanju.

foto: sakss photo team

rezultati: Ada Huja 16. septembar 2018

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *