MENI

Šesta runda SSKS u Jagodini

Sunce i letnji pljuskovi obeležili karting trke na Ada...

2. 09. 2017. Comments (0) Views: 16320 Karting

Ada Huja za nastavak karting šampionata

Dva dana pošto su đaci ušli u školske klupe, kako bi započeli novu školsku godinu, mlađani kartingaši će na Ada Huji nastaviti sezonu, tačnije otvoriće jesenji deo šampionata Srbije u osnovnoj školi sportske vožnje.

U klasi 1 Petar Bogatinovski ima više nego pristojnu prednost u odnosu na drugoplasiranog Andreja Dobrotu. Valja pomenuti da im ozbiljan otpor pružaju Nikolaj Vučković i Nemanja Jovanović.

Istovetnu bodovnu prednost 32 poena u klasi 2 ima Andrej Petrović u odnosu na Igora Tešovića koji se nalazi na drugom mestu. Da bi pomenuti dvojac jurišao na prva dva mesta pobedničkog postolja, u tome im nesebično pomažu i traže šansu: Nemanja Grubin, Dimitrije Kovačević i Danilo Novaković.

Najveća bodovan neizvesnost vlada u klasi 3 gde Nikola Tošić ima samo poen prednosti u odnosu na Mateju Soldata, tako da pomenuta klasa još pre starta vrca od uzbuđenja. Treći je Vuk Slijepčević, čevrta je Dunja Đurđević, peto mesta zauzima Mijat Preradović, a šesta je Sara Živanović.

U klasi 6 Predrag Spasojević ima 18 poena prednosti u odnosu na Duška Ćirića, dok su se za bodove tokom prethodna tri vikenda borili još: Saša Filipović, Marko Tomanović, Đoređ Štulić i Aleksandar Milanović.

rezultati-karting posle tri vikenda

Po satnici prepodne rezervisano je za tehnički i verifikaciju, slobodne treninge i sednice sportske komisije. Start prve trke po klasama zakazan je za 13, odnosno druge za 15 časova. Proglašenje najboljih i dodela nagrada biće upriličeni u 17 sati.

Komentari su zatvoreni.