MENI
Boks Ada Huja za CEZ

Zdrava konkurencija stimuliše domaće snage

Svečano otvaranje CEZ trke na Ada Huji

Sa Ada Huje u Brazil

15. 09. 2018. Comments (0) Views: 644 Karting

Kvalifikacije kao putokaz za nedelju

Lepo vreme, gotovo idealno za trkanje, i čak 58 takmičara na startnoj listi za slobodne treninge i kvalifikacije, obeležili su subotnji dan na kartodromu na Adi Huji.

Kvalifikacije Mini 60 Nemanja Neca Jovanović 11

Kvalifikacije Mini 60 Nemanja Neca Jovanović 11Poslednja trka Centraelnoevropske zone ima veliki značaj za mnoge vozače, baš kao i rasplet u Prvenstvu Hrvatske i Sportstil Rotaks kupu. Izuzetno interesantno bili je u diviziji gde su vozili predstavnici „baby 60“ i „mini 60“ klase, a tamo je prvu poziciju obezbedio Marko Turk, drugi je Aleks Šćulac, a treći najbolji domaći predstavnik, Nemanja Jovanović. Mali Neca je vozio i u klasi Rotax mikro, gde je zauzeo sedmo mesto od 12 vozača. Najbolji je bio sjajni Petar Bogatinovski, ispred Leona Zelenka i odličnog Andreja Dobrote.

Kvalifikacije Rotaks juior Filip Jenić 419, Nikola Tošić 423 i Dragoslava Lalušić 425

Kvalifikacije Rotaks juior Filip Jenić 419, Nikola Tošić 423 i Dragoslava Lalušić 425

Puno pažnje privukla je i klasa Rotax junior, gde je Hrvat Jan Pokos danas nadmašio Filipa Jenića i Nikolu Tošića. Uz njihove majstorije, sve simpatije publike pobrale su dve brze mlade dame, Dragoslava Lalušić i Aleksa Lazarac, kojima pripadaju pozicije pet i šest za nedelju trku.

Takmičarski program u nedelju startuje zagrevanjima, koja kreću od 09:00 časova, a start prve od dve vožnje po divizijama sledi u 13:10 časova.

„Cvrkut pejzaža“

STARTNI GRID PO DIVIZIJAMA

Startni grid Klasa 1 i 3

Startni grid Klasa 2

Startni grid Klasa 4 i 11

Startni grid Klasa 5 i 7

Startni grid Klasa 6

Startni grid Klasa 8

Startni grid Klasa 9 i 10

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *