MENI

Platiš tri, dobiješ četiri zimska pneumatika

JEDAN PULT JEDAN DEO Ciljna grupa profesionalni kupci

Prezentacija originalnih rezervnih delova

20 GODINA ZAPOSLEN U KOMPANIJI DAIMLER Rolf-Jurgen Seyerle

13. 11. 2012. Comments (0) Views: 778 Industrija, Mercedes-Benz

Rolf Juergen Seyerle novi CEO Mercedes Benz Srbija i Crna Gora

Rolf-Juergen Seyerle je postavljen na mesto generalnog direktora Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora. Ovu funkciju je preuzeo od Andreasa Bindera, koji je nakon četri godine uspešnog rada na ovoj poziciji napustio tržište Srbije i Crne Gore i preuzeo rukovođenje Mercedes-Benz Hong Kong & Macau.

 20 GODINA ZAPOSLEN U KOMPANIJI DAIMLER Rolf-Jurgen Seyerle Mercedes-Benz je uprkos krizi na tržištu u protekle četri godine zabeležio pozitivne rezultate. Kompanija je zadržala lidersku poziciju u prodaji putničkih i komercijalnih vozila u Srbiji. 2011/2012 godinu obeležila je i saradnja sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem, kao brend ambasadorom Mercedes-Benz-a.

Rolf-Jurgen Seyerle je već više od 20 godina zaposlen u Kompaniji Daimler AG. Bio je na više rukovodećih pozicija u Nemačkoj, Indiji, Turskoj i Švajcarskoj. Pre dolaska u Srbiju, bio je angažovan u Daimler Middle East i Levant u Dubaiju od januara 2007. G-din Seyerle je bio zadužen za razvoj dilerske mreže za ceo region i bio je član upravnog odbora u Daimler Middle East i Levant.

Komentari su zatvoreni.