MENI

Filipović najbrži u najbrojnijoj diviziji

Bogatiji za iskustvo koje nema cenu

21. 05. 2017. Comments (0) Views: 70 Autosport, Galerija, Kružne trke

Čolović briljirao na Beranovcu

ZAVRŠEN DUPLI PROGRAM NA KRUŽNIM STAZAMA SPORTSKOG AUTO KARTING SAVEZA SRBIJE

Drugu trku prvog takmičarskog vikenda na kružnim stazama Sporstkog auto karting saveza Srbije u organizaciji AMSK KV rejisng tima iz Kraljeva, na Beranovcu u popunosti je obeležio Dejan Čolović koji je slavio za polovinu dužine automobila ispred Darka Božilovića u klasi IX.

IMG_0568

Sa starta je diviziju poveo Božilović, da bi u četvrtom krugu u krivini jedan Čolović imao bolji izlaz i na pravcu pre mostića prešao u vođstvu, koje je uspeo da sačuva do finiša. U klasi 3 Dragan Filipović još jednom je bio na visini zadatka osvojivši prvo mesto bez mnogo muke. Debitant Srefan Stojanović, za razliku od subote kada je završio kao šesti u nedeljnom izdanju odličnom vožnjom sasvim zasluženo domogao se trećeg stepenika na pobedničkom postolju. Aleksa Radojković je još jednom bio najbrži u klasi 8, što se može reći i za Uroša Brkića u klasi 5, Maria Zahirovića u klasi 6, odnosno Marka Vukašinovića u klasi 4.

Hibrid je bez iznenađenja po pravilu bio pun uzbuđenja, ali ovog puta bez iznenađenja kada je pobednik u pitanju, jer je posle 12 krugova slavio Časlav Tošić ispred Viktora Davidovskog. Žestoka borba vođena je za poziciju tri između čak četiri vozača, Jovana Lazarevića, Marka Pavlićevića, Nenada Mijaljevića i Petra Miloradovića koji su kroz cilj prošli u pola sekunde.

Mali N protekao je u fer i sportskoj borbi, bez mnogo neizvestnosti kada je pobednik u pitanju. Od starta do cilja vrlo rutinski ne ispuštajući vođstvo slavio je Đorđe Ristić ispred Miloša Paunovića.

Div 1 trka nedelja

Div 2 trka nedelja

Div 3 trka nedelja

Div 4 trka nedelja

  • IMG_0561
  • IMG_0562
  • IMG_0571
  • IMG_0572
  • IMG_0576

Komentari su zatvoreni.