MENI

Filipović najbrži u najbrojnijoj diviziji

Bogatiji za iskustvo koje nema cenu

21. 05. 2017. Comments (0) Views: 16365 Autosport, Galerija, Kružne trke

Čolović briljirao na Beranovcu

ZAVRŠEN DUPLI PROGRAM NA KRUŽNIM STAZAMA SPORTSKOG AUTO KARTING SAVEZA SRBIJE

Drugu trku prvog takmičarskog vikenda na kružnim stazama Sporstkog auto karting saveza Srbije u organizaciji AMSK KV rejisng tima iz Kraljeva, na Beranovcu u popunosti je obeležio Dejan Čolović koji je slavio za polovinu dužine automobila ispred Darka Božilovića u klasi IX.

IMG_0568

Sa starta je diviziju poveo Božilović, da bi u četvrtom krugu u krivini jedan Čolović imao bolji izlaz i na pravcu pre mostića prešao u vođstvu, koje je uspeo da sačuva do finiša. U klasi 3 Dragan Filipović još jednom je bio na visini zadatka osvojivši prvo mesto bez mnogo muke. Debitant Srefan Stojanović, za razliku od subote kada je završio kao šesti u nedeljnom izdanju odličnom vožnjom sasvim zasluženo domogao se trećeg stepenika na pobedničkom postolju. Aleksa Radojković je još jednom bio najbrži u klasi 8, što se može reći i za Uroša Brkića u klasi 5, Maria Zahirovića u klasi 6, odnosno Marka Vukašinovića u klasi 4.

Hibrid je bez iznenađenja po pravilu bio pun uzbuđenja, ali ovog puta bez iznenađenja kada je pobednik u pitanju, jer je posle 12 krugova slavio Časlav Tošić ispred Viktora Davidovskog. Žestoka borba vođena je za poziciju tri između čak četiri vozača, Jovana Lazarevića, Marka Pavlićevića, Nenada Mijaljevića i Petra Miloradovića koji su kroz cilj prošli u pola sekunde.

Mali N protekao je u fer i sportskoj borbi, bez mnogo neizvestnosti kada je pobednik u pitanju. Od starta do cilja vrlo rutinski ne ispuštajući vođstvo slavio je Đorđe Ristić ispred Miloša Paunovića.

Div 1 trka nedelja

Div 2 trka nedelja

Div 3 trka nedelja

Div 4 trka nedelja

  • IMG_0561
  • IMG_0562
  • IMG_0571
  • IMG_0572
  • IMG_0576

Komentari su zatvoreni.