MENI
Petra Milosavljević SSKS maj 2022 Kula

Sestre Milosavljević nastavile pobednički niz i u Kuli

Nemanja Neca Jovanović Rehnic CEZ i SSC maj 2022

Dupli podijum za Jovanovića u Rehnicu

Nemanja Neca Jovanović Rehnic Sportklub Cup

16. 05. 2022. Comments (1) Views: 220 Karting

Nemanja Jovanović najbrži junior u Rehnicu

Trećeg vikenda maja Nemanja Neca Jovanović u Austriji na stazi Rehnic bio je najbrži junior na Sportklub kup takmičenju. Na kraju takmičarskog vikenda vozač Serbian rejisng tima podigao pehar za prvo mesto u junior rotaks kategoriji.

– Kup takmičenje u Austriji iskoristili smo pre svega da se što bolje pripremimo, odnosno podesimo takmičarsku spravu, jer narednog vikenda na istoj stazi biće održano takmičenje za Centralnoevropsku zonu (CEZ) i Sportstil kup (SSC). Dodatni izazov i tačnije iznenađenje koje nam je priredio organiaztor ogledalo se u izboru pneumatika, na kojima do sada nismo vozili. Međutim, zahvaljujući kontaktima koje imamo sa velikim brojem takmičara, lako smo pronašli optimalne pritiske i onda je bilo milina voziti. Iskreno govoreći pneumatici su odlični, drugim rečima mnogo bolje „drže“ od guma na kojima mi vozimo. Vikend je protekao u odličnoj atmosferi, sve smo parametre podesili i pride se vraćamo sa peharom za prvo mesto kući. Već krajem radne nedelje putujemo na isti stazu da se nadmećem sa pozatnom konukrencijom u CEZ i SSC šampionatu – rekao je Nemanja Jovanović.

Tagovi: , , , ,

Odgovor na Nemanja Jovanović najbrži junior u Rehnicu

  1. […] jedini predstavnik Srbije Nemanja Neca Jovanović u konkurenciji juniora zauzeo drugo mesto. Posle dva vikenda u maju kada je član Serbijen rejisng tima takmičenja završavao na podijumu, u Bruku je […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *