MENI
Nemanja Jovanović 3 Bruk Austrija CEZ i SSC

Nemanja Jovanović treći u Bruku za Sportstil kup

Brzo i žestoko na FIA Akademiji

Nemanja Jovanović FIA Akademija Vakersdorf

18. 06. 2021. Comments (2) Views: 2056 Karting

Nemanja Jovanović polaznik FIA Akademije

Ove godine polaznik elitne škole sportske vožnje FIA Akademije biće Nemanja Neca Jovanović, koji će na taj način predstavljati Srbiju. Uoči trećeg vikenda juna mladi kartingaši sa svih meridijana okupili su se u Vakersdorfu (Nemačka), da bi stekli nova znanja, ali i pre svega da bi se nadmetali.

Četvrtak je bio rezervisan za upoznavanje staze, odnosno slobodne treninge. Opremu, motore, šasije i sve što je potrebno uredno su svi „dobili“ pre dva dana. Petak je u znaku zvaničnih treninga i kvalifikacija, a za vikend slede okršaji.

Ovo je prva od tri trke na kojima će Nemanja Jovanović učestvovati. Druga je na programu 15. avgusta u Italiji, a treća 3. septembra u Švedskoj.

Tagovi: , ,

2 odgovora na Nemanja Jovanović polaznik FIA Akademije

  1. […] vikenda juna u Vakersdorfu(Nemačka), Nemanja Neca Jovanović premijerno je učestvovao na FIA Akademija internacionalnom takmičenju, gde je bilo brzo i žestoko. Posle nekoliko dana vrednog treniranja, […]

  2. […] ove sezone uredno pohađa Nemanja Jovanović kao predstavnik Srbije. Posle prvog izdanja u Nemačkoj koje je održano polovinom juna, minulog vikenda na stazi Adrija u Italiji održan je drugi […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *