MENI
Laza Jocović SSKS Kula maj 2022. podijum jpg

Jocović u Kuli slavio na „domaćem“ terenu

Nemanja Neca Jovanović Rehnic Sportklub Cup

Nemanja Jovanović najbrži junior u Rehnicu

11. 05. 2022. Comments (0) Views: 128 Karting

Sestre Milosavljević nastavile pobednički niz i u Kuli

Posle uspešnog nastupa na premijernom duplom programu prvenstva Srpskog sportskog karting saveza (SSKS) održanom polovinom aprila u rodnoj Jagodini sestre Petra i Staša Milosavljević, nastavile su pobednički niz u klasama Bambini i Mini i drugog vikenda maja na kartodromu Kula nadomak Vrbasa.

Dupli program u Vojvodini predstavnice KSK „Jagodina“, iskoristile su da pored bodova u plasmanu takmičara po klasama „pomognu“ matičnom klubu da se učvrsti na vodećoj poziciji u konkurenciji istih. Mlađa sestra Staša Milosavljević u klasi Bambini posle četiri trke ima maksimalan učinak, što je pokazatelj da i na drugim stazama rezulati sa početka sezone nisu slučajnost. Korektan otpor pružali su joj Marko Marković i Luka Radenković.

Staša Milosavljević SSKS Kula maj 2022

Staša Milosavljević SSKS Kula maj 2022

Starija Petra Milosavljević takođe je bila na visini zadatka kada je u pitanju Mini klasa, gde je počev od kvalifikacija preko obe trke bila više nego ubedljiva. Andrija Milenković i Luka Radenković svojski su se trudili da joj otežaju pohod ka najvišem stepeniku pobedničkog podijuma u Kuli i tim učinili da trke u pomenutoj klasi budu zanimljive publici. Za manje od dve nedelje Petra putuje u Austriju na takmičenje koje se boduje za Centralnoevropsku zonu (CEZ), da bi krajem maja fokus stavila na treći vikend SSKS koji se održava u Beogradu.

Saša Milosavljević (11) Kula maj 2022

Saša Milosavljević (11) Kula maj 2022

Vrli otac Saša Milosavljević pored organizacionih aktivnosti, pripreme kartinga za Stašu i Petru nalazi vremena i da se nadmeće u konkurenciji klase V.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *