MENI

Pametna rešenja kompanije Bosch olakšavaju svakodnevni život

Novi Subaru Forester e-Boxer stigao na tržište Srbije

Mercedes u Ženevi 2020

20. 02. 2020. Comments (0) Views: 1293 Industrija, Mercedes-Benz

Mercedes-Benz na Salonu automobila u Ženevi 2020

Ovogodišnji 90. Salon automobila u Ženevi donosi nekoliko novih proizvoda: unapređenu E-Klasu, tri AMG svetske premijere, nove modele iz porodice kompaktnih hibrida, kao i model Marco Polo sa Mercedes-Benz Advanced Control sistemom (MBAC). Koncept vozilo VISION AVRT će takođe biti prikazano po prvi put u Evropi veče uoči Salona automobila.

„Meet Mercedes“ događaj će se održati dan pre Salona automobila u Ženevi, 2.marta 2020. godine, na lokaciji „HEAD – Genève“. Novinari će imati priliku da se upoznaju sa inicijalnim inovacijama u novoj E-Klasi, kao i da razgovaraju sa Daimler stručnjacima u neformalnoj atmosferi.

Pres konferencija je zakazana za 8.30h u Hali 6 prvog novinarskog dana, 3.marta 2020. godine. Svi zainteresovani širom sveta mogu uživo da prate konferenciju za štampu na online platformi Mercedes me Media. Svi pres materijali, slike i filmovi koji se odnose na ženevske premijere su dostupni kroz stalno ažurirani medija specijal. Prenos uživo iz više uglova sa Salona automobila u Ženevi može se naći na ovom linku – https://media.mercedes-benz.com/gims2020.

Uzbudljiva premijera nove E-Klase i mnoštvo AMG svetskih premijera

Osvežena E-Klasa donosi ne samo implementaciju nekoliko hibridnih varijanti, od kojih će jedna biti izložena u Ženevi. Unapređenje takođe predstavlja dinamičniji dizajn, kao i sportsku Avantgarde spoljašnjost, kao i poslednju generaciju pomoćnih sistema Actrive Distance Assist DISTRONIC, Active Stop-and-Go Assist, Active Steering Assist i mnogih drugih. Redizajn je takođe vidljiv u unutrašnjosti – na primer, potpuno redizajniran volan, dostupan u različitim verzijama, kao i MBUX (Mercedes-Benz User Experience) multimedija sistem koje je deo stadnardne opreme sa dva velika ekrana 10.25-inch/26 cm postavljeni jedan uz drugi čime stvaraju jedinstvenu celinu infotainment sistema.

Rastuća elektrifikacija pogonskog sistema takođe predstavlja važan korak ka budućnosti. E-Klasa u AMG varijanti takođe će biti predstavljena u Ženevi, kao i dva nova SUV modela iz Afalterbaha.

Marco Polo – kompaktni kamper, inteligentno umrežen

Kompaktni kamper od brenda Mercedes-Benz biće prikazan u Ženevi sa dve “pametne inovacije”.

Intuitivan MBUX (Mercedes-Benz User Experience) infotaiment sistem, poznat iz raznih modela putničkih automobila sa trokrakom zvezdom, imaće svoju premijeru u Marco Polo modelu na proleće 2020. godine. Novorazvijeni MBAC (Mercedes-Benz Advanced Control) interfejs modul biće integrisan istovremeno sa uvođenjem sistema MBUX. MBAC omogućava centralni rad niza funkcija, poput svetla ili grejanja preko ekrana osetljivog na dodir u kokpitu ili kroz aplikaciju na pametnim telefonima. Kao rezultat, Marco Polo postaje pametna kuća na točkovima.

VISION AVTR – concept vozila spreman za Holivud

VISION AVTR imao je svetsku premijeru na Sajmu potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu, a po prvi put u Evropi biće prikazan na događaju „Meet Mercedes“. Konceptno vozilo čija skraćenica znači ADVANCED VEHICLE TRANSFORMATION, ispirisano je filmom “Avatar” Džejmsa Kameruna i predstavlja rezultat neobične globalne saradnje između jednog of najinovatnivnijih brenova u šoubiznisu i osmog najvrednijig svetskog brenda, Mercedes-Benz. Kao oličenje vizije buduće mobilnosti, VISION AVTR je ispred svog vremena ne samo u pogledu futurističkog dizajna: on nudi poptuno novi vid interakcije između čoveka, mašine i prirode.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *