MENI
Filip Jenić Vransko CEZ 26. VII 2020.

Tripli trijumf Filipa Jenića u Vranskom

Neca džet ski 1

Neca spaja asfalt i vodu za dobru zgodu

27. 07. 2020. Comments (0) Views: 355 Karting

Jovanoviću odbrana titule nemoguća misija

Pandemija virusa korona žestoko je uticala na sve sfere života, pa tako i na suvozemni tehnički sport kakav je karting. Konkretno, naši kartingaši zbog pomenute pošasti, nalaze se u velikom problemu kako da otputuju na međunarodna takmičenja, zbog testova i svih peripetija koje prate pomenuti virus. Nemanja Neca Jovanović branilac titule u Sporstil kupu, jedan je od dečaka koji minulog vikenda nije mogao da vozi na stazi Vransko u Sloveniji na takmičenju koje bodovano za CEZ, prventsvo Austrije i Sportstil kup.

Isto je bilo planirano da bude bodovano i za šampionat Srbije, ali zbog nemogućnosti da najveći broj takmičara otputuje u Sloveniju, Vransko je blagovremeno otkazano.

Nemanja Neca Jovanović i novinar TV Pink na Ada Huji

Nemanja Neca Jovanović i novinar TV Pink na Ada Huji

– Kao prvo, želim da Filipu Jeniću klupskom kolegi iz Serbian rejsing tima čestitam na trostrukoj pobedi u Sloveniji, jer to je veliki uspeh kako za njega, tako za klub, ali i nacionalni Savez. Međutim, najveći broj nas je ostao u Srbiji, bez mogućnosti da otputuje u Vransko kako bi se borili za nove bodove, koji su mi potrebni, kako bih odbranio titulu u Sporstil kup u kategoriji mini rotaks. Biće da je velika nepravda u pitanju, kada su u pitanju takmičari sa ovih prostora. Konkretno, propustio sam dva vikenda, što je nenadoknadiv bodovni zaostatak za bilo kog takmičara, pa tako i za mene. No, od negodovanja koristi nema, trenutno mi je akcenta na vodenom tehničkom sportu, tačnije stajaćem skuteru. Treniram tako reći svakog dana i čekam da se stanje sa putovanjem promeni na bolje, kako bih odradio drugi deo karting sezone na međunarodnoj sceni – rekao je Nemanja Neca Jovanović.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *