MENI
Neca Jovanović Jeselo Sport stil I mesto

Jovanović slavio u Jesolu

Veliko iskustvo i malo trkačke sreće na Adriji

Nemanja Neca Jovanović Jeseolo Sports stil kup I mesto

3. 04. 2019. Comments (0) Views: 277 Karting

Adria novi izazov za Necu Jovanovića

Jesolo jedna od karting staza u Italiji na kojoj je Nemanja Neca Jovanović pre dva vikenda ostvario trijumf u klasi rotaks mini u Sport stil kupu, uveliko je u drugom planu, u fokusu je staza Adria nadomak Venecije gde se u vikendu pred nama organizuje takmičenje koje se boduje za Centraloistočnuevropu CEE. Novi izazov zahteva i upoznavanje staze, tako da družina mala ali odbrana put Apeninskog polusotrva kreće još koliko danas.

– Što se tiče nesporazuma oko objave rezultata sa takmičenja na stazi Jeselo sve je došlo na svoje posle pet dana. Jednostavno došlo je do zabune, jer se tokom trkačkog vikenda nekoliko šampionata i kupova bodovalo, pa su greškom u okviru Sport stil kupa odmah posle trke mene postavili na drugo umesto na prvo mesto. Važno je da su grešku ispravili i sada idemo dalje – jasan je Jovanović.

Svaka staza iziskuje vreme da bi je upoznali, pa tako i Adria.

– Krećemo put nove staze u Italiji, koja je još jedan izazov za mene i moju ekipu. Na sreću mojim starijim kolegama i drugarima je poznata i kažu da je vrlo zahtevna, ali i zanimljiva za vožnju. Što bi se reklo odlična trkačka staza, što je dodatni motiv da je savladam što bolje, kako bih tokom kvalifikacija i trke bio što brži, tačnije najbrži – rekao je osnovac, koji je pre dva dana napunio 10 godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *