MENI
STRUČNJAK ZA IMPROVIZOVANE PISTE Nenad Stojanović Cvrle

Stojanović apsolvirao Pleven

SRPSKA REPREZENTACIJA U BRZINSKOM MOTOCIKLIZMU NA BLISKOM ISTOKU Dragoslav Perišić i kolege

Dijamant izdržljivo sija u Kataru

POKLON ZA 41. ROĐENDAN Gabor Sagmajster

4. 06. 2012. Comments (0) Views: 601 Motociklizam, Motokros

Sagmajster trijumfovao na rođendan u Feketiću

Svake sezone Moto savez Srbije prosto „iskopa” neku novu moto kros stazu koju po pravilu u takmičarski kalendar za aktuelnu godinu uvrsti kao pozivnu trku, da bi već sledeći nastup bio, zvaničan, odnosno bodovan za Otvoreni šampionat Srbije. Minulog vikedna staza Ivan ring u Feketiću, imala je vatreno krštenje na kojoj je u najjačoj klasi MX 1 slavio Gabor Sagmajster i dobio odličan poklon za 41. rođendan.

 POKLON ZA 41. ROĐENDAN Gabor Sagmajster – Minulog vikenda staza u Feketiću imala je pozivno takmičarsko izdanje, koje je u potpunosti uspelo. Više od 50 takmičara u svim klasama, dovoljno govori u prilog činjenici da je staza dobra, čim je toliko takmičara učestvovalo, imajući u vidu da se ne boduje za šampionata. Pobeda u MX 1 je pravi takmičarski poklon koji sam mogao da dobijem na stazi od kolega. Istini za volju, nisam ga baš dobio, već sam se za isti izbor, a na ruku mi je išao razvoj situacije na samoj stazi, konkretno od mojih direktnih konkurenata – rekao je Sagmajster.

Ako se izuzmu takmičari iz Srbije koji gravitiraju od centra ka jugu, sva ostala družina bila je u maksimalnom broju. Tokom dva dana na Ivan ringu, najviše je bilo učesnika u klasi hepening, više od 20.

– Staza Ivan ring je u potpunosti položila prijemni ispit i sasvim sigurno naredne sezone ulazi u zvanični kalendar takmičenja Moto saveza Srbije. Odlični vremenski uslovi i pristojan broj takmičenja, uslovili su da publika u potpunosti uživa, što i jeste poenta svakog moto takmičenja – rekao je Danijel Vaštag sekretar MSS.

Komentari su zatvoreni.