MENI
JAČI OD TOPLOTNOG UDARA Perišić i Flembo Dijamant Srbija

Srpski tim osmi u Dohi

ODLIČAN NA MOTODROMU Nikola Gajić

Gajić najbrži na Istanbul parku u 125 kubika

U SKLOPU PRIPREMA ZA DAKAR 2013 Marko Kopunović i Gabor Sagmajster

19. 06. 2012. Comments (0) Views: 763 Motociklizam, Motokros

Sagmajster slavio u Kozarevcu

Kad god nađe zgodnu priliku da vikendom ne bude u rodnoj Subotici, Gabor Sagmajster ubaci u kombi mlađeg sina Ričarda, mehaničara, takmičarske sprave i pravac moto kros staza. Nije da se pravda, ali kaže da je sve to u sklopu priprema za Dakar 2013.
Minulog vikenda u Kozarevcu u Hrvatskoj održana je trka Otvorenog šampionata na kojoj su takmičara Sagmajster rejsing tima imali zapaženo učešće.

 U SKLOPU PRIPREMA ZA DAKAR 2013 Marko Kopunović i Gabor Sagmajster – Nije da se hvalim, ali sam bio najbrži u klasi MX 3 na trci u Kozarevcu. Organizacija je bila odlična, konkurencija još bolja, što mi je posebno godilo, jer ne volim da tako lako dođem do pobede. Što se više namučim na stazi, to mi je posle toga pehar draži kada ga visoko podignem na pobedničkom postolju. Veliku zahvalnost za dobru atmosferu tokom putovanja i u samom boksu dugujem Marku Kopunoviću, bez koga ni jednom putovanje ma gde na kugli zemaljskoj nije potpuno bez njega. Ujedno svako takmičenje, zvanično ili nezvanično u zemlji i inostranstvu dobro mi dođe u okviru priprema za Dakara 2013 – rekao je Sagmajster.

Komentari su zatvoreni.