MENI

Borković u Španiji na jednodnevnim priprema za Aziju i...

Aleksa priželjkuje kišu na Zalužanima

11. 09. 2014. Comments (0) Views: 669 Autosport, Kružne trke

Maši za rođendan na dar tata Nemanja osvaja pehar

Predstojeća kružna trka koja se u vikendu pred nama održava na stazi Zalužani nadomak Banjaluke, a boduje za šampionate Bih i Srbije, za Nemanju Milovanovića ima poseban značaj i motiv više da ostvari što bolji rezultat.

Milovanovicplanetwin

-Ova trka će imati za mene poseban draž i značaj i boriću se svim silama da postignem što bolji rezultat,jer sam pre dve godine u to vreme postao otac i voziću za moju ćerkicu Mašu – prvi je komentar Milovanovića.

Pomenuti Zalužani unazad nekoliko meseci kod ljubitelja auto sporta na prostorina bivše SFRJ, ali samih takmičara bili su u žiži interesovanja, iz jednog prostog i gotovo hroničnog razloga. Obilje oprečnih informacija stizalo je do pomenutih, na temu ima organizacije, odnosno nema…

– Moja ekipa Planetwin 365 i ja smo spremni za nove izazove na krugu. I pored toga što je bilo raznih peripetija za trku na stazi Zalužani u Banjaluci drago mi je da su se ljudi izborili i ipak će se održati.Volim da vozim tu, jer su staza i trke uvek odlične,na sve to ipak tu ima dosta moje publike i osećam se lepo kada nastupam na Zalužanima – jasan je Nemanja.

Iako nije praksa, Milovanović je posed alfe 147 SP došao praktično na pola sezone, tako da mu tek predstoji upozanavnje sa bivšim automobilom šefa tima za koji vozi.

– Automobil je spreman, ali ima jedna činjenica da se ja još uvek uvozavam i da mi je to tek drugi put da sedam u ovaj auto, a prvi put na kružnoj stazi. Debi na brdskoj trci u Kruševcu bio je odličan, a nadam i ovde lepoj borbi,fer play ponašanju i na kraju dobrom rezultatu.

Šta još planirate da vozite do kraja sezone?

– Imamo lepe planove posle ove trke ako sve bude o.k. da idemo na trku za Evropsko prvenstvo u Hrvatsku na stazu Buzet, ali o tome posle predstojeće trke. Želim da pozovem svu publiku u što većem broju da trku u Banjaluci podrže i vrate je na noge….

Komentari su zatvoreni.