MENI

Bez iznenađenja na starom novom Autokomercu

Finale Centraloevropske zone u Beogradu

Nemanja Jovanović Ada Huja trening posle letnje pauze

9. 09. 2018. Comments (0) Views: 325 Karting

Neca Jovanović trenira za međunarodnu trku

Letnja pauza je prošla i svi se užurbano pripremaju za nastavak sezone u osnovnoj školi sportske vožnje poznatije kao karting. Nemanja Neca Jovanović posle avgustovskog odmora i priprema na Jadranskom moru drugog vikenda septembra marljivo je trenirao na jednom od kartodroma u prestonom gradu koji će za nedelju dana biti domaćin međunarodne karting trke.

Nemanja Jovanović Ada Huja trening posle letnje pauze 1

Nemanja Jovanović Ada Huja trening posle letnje pauze 1

– Uželeo sam se kartinga, mada sam uživao i na moru sa porodicom. Već posle nekoliko krugova ostvario sam vreme koje sam „pravio“ pre nego što smo krenuli na odmor. Tokom sledeće radne nedelje, posle škole pravac Ada Huja i treniranje, kako bih podigao formu i bio što spremniji za nastavak sezone. Posebno me raduje činjenica da će u nedelju 16. septembra naš Savez biti organizator trke na kojoj će se pojaviti veliki broj takmičara iz zemalja u okruženju. To će biti odlična prilika da se još jednom ogledamo sa konkurencijom od koje svi možemo mnogo toga da naučimo, odnosno da napredujemo i da im pokažemo koliko smo dobri na domaćem terenu – jasan je Neca Jovanović.

Predstojeće takmičenje bodovaće se za Centralnoevropsku zonu CEZ, nacionalni šampionat Srbije, Otvoreno prvenstvo Srbije, prvenstvo Hrvatske i Sportstil kup.

Tagovi: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *