MENI

Jubilej u evropskom fokusu

Misice na vinskom predahu u Elite Paliću

13. 09. 2017. Comments (0) Views: 1649 Autosport, Kružne trke

Za ćerkin poljubac

Nemanju Milovanovića pored obilja vrlina krasi i upornost, pre svega da do iznemoglosti ulaže maksimum snage, nerava i novca da otkloni kvarove na trkačkoj spravi, ali i da se uz dosta šarma „ogrebe“ za medijsku pažnju. U vikednu pred nama na Beranovcu se održava finalni dupli program auto sporta na kružnim stazama, a Nemanja je još jednom uspeo u poslednji čas da sklopi auto i prijavi se za takmičenje. Predstojeći trke voziće za ćerkin poljubac i veruje da će joj pehari sa Beranovca biti poseban dar za rođendan.

– Posle da kažem svih lepo započetih nastupa, koji su se loše završavali, ne mojom krivicom, jer nije sve radilo kako treba,na redu je finalno takmičarsko izdanje za mene i moju ekipu Planetwin 365 za ovu godinu. U vikendu pred nama „voze“ se finalne trke u Kraljevu na stazi Beranovac za domaći šampionat – slovi Nemanja Milovanović.

O propuštenim prilikama na evropskim stazama i potencijalnim bodovima još uvek razmišlja, ali i smelo gleda u budućnost.

– Istina je da je da nam ostaje velika žal za propuštenom trkom u Češkoj na stazi Brno, ali i za prva tri mesta u CEZ šampionatu jer smo imali dosta kvarova, ali fokusiramo se na ono što nam ostaje i borbu za treće mesto u domaćem šampionatu. Posle skoro svih pol pozicija i osvojena četiri boda, imamo šansu ako završimo u Kraljevu i sve radi kako treba da se „uguramo“ u prva tri za kraj šampionata.Do danas nismo znali da li ćemo stići da se spakujemo i da li ćemo uopšte nastupiti, ali eto ovoga puta sreća je uz nas. Radovi na automobilu se privode kraju, malo kasno, ali tek smo nedavno došli u posed delova menjača. Jedina želja mi je da završim obe trke, jer je dosta bilo pehova pored jednog trećeg i jednog prvog mesta za CEZ, mislim da je red da dođe još neki uspeh.Veliko hvala svim ljudima koji su uz mene, a najviše brendu Planetwin 365 koji me uvek podržava i kada smo u vrhu i kada nas kvarovi muče. Ovu trku vozim za svoju ćerku i za njen poljubac, ovih dana proslaviće rođendan i želeo bih da je obradujem! Vidimo se svi u Kraljevu – jasan je Nemanja.

Tagovi: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *