MENI

Vesniću prvo vreme na treningu

Vesnić bez premca na Grobniku

24. 06. 2012. Comments (0) Views: 675 Autosport, Kružne trke

Pokos pokosio konkurenciju

Prva takmičenje druge trke Regionalnog kupa „Bezbednost na putevima“ priplao je grupi N, koja mje brojala 23 automobila. Bez mnogo muke posle 12 krugova koliko predviđa Pravilnik takmičenja više nego ubedljivo slavio je Ivan Pokos ispred Valtera Nježića, dok je Nikola Miljković bio treći.

ZA SVOJU DUŠU Živko Gajić

ZA SVOJU DUŠU
Živko Gajić

Vladimir Zečević završio je na petom mestu, a Živko Gajić kao šesti, ujedno i poslednji u N 4.

U N2 ili kod nas klasa 3 do 1400 kubika prvo mesto priplao je Branku Ćopiću ispred Milana Margetića, dok je treći kroz cilj prošao Ivan Mandić. Valja naglasiti da mje u drugom delu trke, Ćopić dobio opemenu zbog nesportske vožnje jer je u krivi 2 imao kontakt sa Mandiće, što je rezultiralo okretanjem na stazi. Deblji kraj je izvukao Mandić, ali je po oceni sudija sve bilo u žaru borbe, bez zle namere.

Tokom svih 12 krugova veliku borbu za četvrto mesto vodili su Dejan Rašević i Igor Bogatinovski, smenjujući se u vođstvu. U finalnom krugu u poslednjoj krivini bolju putanju i veću brzinu imao je Rašević, tako da je uspeo da pretekne Bogatinovskog i domegne se četvrtog mesta.U klasi mali N, slavio je Nemanja Radović, drugi je Petar Jovanović, a treći Petar Miloradović.

Todor Stamenković niej uspeo da startuje, jer je imao preblema u krugu za zagrevanje, tako da je ostao bez plasmana, a ujedno je i takmičenje u jugićima bilo manje uzbudljivo.

NAJBRŽI IZ SRBIJE Nikola Miljković

NAJBRŽI IZ SRBIJE
Nikola Miljković

Komentari su zatvoreni.