MENI
Uroš Brkić Poljska CEZ maj 2024 box

Uroš Brkić drugi u Poljskoj za CEZ

Andrija Kostić Imola subota 2024Andrija Kostić Imola subota 2024

Kostić i pored incidenta pokazao dobar ritam na prvoj...

Auto cros Bečej plakat za 2024

29. 05. 2024. Comments (0) Views: 245 Autosport

Bečejska Dolma za start sezone

Drugog dana od početka leta, tačnije četvrtog vikenda juna, takmičenjem u Bečeju startuje sezone Auto kros asocijacije Srbije. Na istom mestu na obali Tise na nekadašnjem hipodromu Dolma, gde je prošle godine u oktobru finiširana sezona, 23. juna 2024. godine startovaće prvenstvo disciplne koja iz sezone u sezonu beleži stalni rast.

U prilog tvrdnji govori i više od 60 takmičarskih licenci koje su predstavnici klubova uredno izvadili za aktuelnu sezonu. Interesovanje raste, što je lepo, ali neke loše navike po pitanju slanja prijava za trku, nikako da se iskorene. Tim povodom, organizator je pribegao zanimljivom rešenju (čitaj finansijske prirode), ne bi li privoleo takmičare, odnosno klubove da na vreme pošalju prijave. Konkretno, ko se prijavi do 7. juna platiće kotizaciju 9.000 dinara, odnosno do 14. juna 10.000 dinara i finalni dan za prijavu je 19. jun kada će to zadovoljstvo koštati 12.000 dinara. Dame i juniori su oslobođeni kotizacije.

Organizatori su uložili značajne resurse kako bi osigurali vrhunsku organizaciju događaja. Opština Bečej glavni je partner i pruža značajnu podršku u realizaciji i pride omogućava besplatan ulaz za sve posetioce. Pored takmičenja, posetioci će imati priliku da uživaju u različitim propratnim aktivnostima, što će dodatno obogatiti sportski spektakl.

Prijave se mogu poslati putem zvanične stranice Autocross Asocijacije Srbije ili putem kontakt informacija organizatora. Vozači se ohrabruju da se prijave što pre kako bi iskoristili niže kotizacije i osigurali svoje mesto na ovom uzbudljivom takmičenju.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *