MENI

Dosta im je šuma i jaruga

Globare kandidat za Evropu

3. 07. 2013. Comments (0) Views: 1079 Motociklizam, Ostalo

MOTOVILLE FEST

Tanja Medved (bivša rukometašica I nosioc nacionalnog priznanja poznata iz sveta vrhunskog sporta) U organizaciji MOTOVILLE FESTa se našla jer ga organizuje zajedno sa suprugom sa kojim je počela da deli ljubav prema motorima. Kako je Gregor strastveni ljubitelj motora i prelazi puno kilometara sa motorom tako je i venčao Tanju na motoru.

Mville_Plakat_Ulaz-copiaKako su celu Tanjinu karijeru živeli u inostranstvu imali su priliku da dožive, proputuju i vide mnogo toga. Od kad su se vratili u Srbiju otvorili motoraški kafić G-PUB na novosadskom sajmu. (pub sa dušom gde se okupljaju prijatelji i svi su dobro došli)

Kroz 19 godina zajedničkog života su doživeli mnogo lepog na I sa motorom i odlučili su da prikažu na jedan sasvim novi način MOTO SHOW. Prvi put se organizuje u ovakvom prikazu a nazvali su ga MOTOVILLE FEST čija reč usmerava da se radi o moto gradu, moto zajednici koja ima za cilj da skrene pažnju na moto svet I šta ga sve čini I prikaže životne stilove mnogih ljudi.

g-bike-zadnjak-masinaNovosadski Gregors PUB (vlasnici Gregor i Tanja Medved) i Novosadski sajam kao suorganizator pokreću manifestaciju pod nazivom MOTOVILLE FEST

Manifestacija se održava na novosadskom sajmu koja im omogućava realizaciju njihove ideje kroz dugogodišnju saradnju jer ova manifestacija ima festivalski karakter a sama lokacija omogućava da se sprovede u delo ono gore pomenuto – motograd.

Ovom manifestacijom takođe žele da doprinesu bogaćenju kulturnih i festivalskih događaja u Novom Sadu I Srbiji i pozicioniranju Novog Sada na karti ljubitelja motora i muzike kako iz zemlje tako i inostranstva a uporedo sa celim bogatim programom koji će se prikazati bi želeli da kroz posebne sadržaje daju akcenat na unapređenju saobraćajno-tehničke kulture vozača motoraša i humanog odnosa u saobraćaju, bezbednosti motociklista u saobraćaju a sve u saradnji sa sa Saobraćajnom policijom, AMSS  i Agencijom za bezbednost saobraćaja.

radislav3Celokupnim sadržajem ove manifestacije za koju se organizaciono trude da se uradi na vrhunskom nivou žele da pruže mogućnost apsolutno svakome na zadovoljstvo, uzbuđenje, druženje, provod i jedno novo iskustvo.

 1. Vreme održavanja manifestacije: 05/06/07 Juli 2013.
 2. MOTOVILLEje zamišljen da pruži bogat dnevni i noćni program.
 3. U krugu sajma na otvorenom i zatvorenom prostoru je smešteno:

–          Četiri velika šanka za piće LAV i dva prodajna mesta za hranu SALAŠ 137 – NS;

–          Koncertna bina i ozvučenje: AUDIO KONSTRUKTOR

–          Prodajna mesta malih izlagača (moto suveniri, majice, moto oprema-odeća i obuća, itd…

–          Izlagači motocikala i moto opreme u Hali 9.

 • Yamaha Plattner (kompletan moto program)
 • Ducati
 • Radulović – BMW
 • Štand motocikala Saobraćajne policije
 • Piaggo
 • Sprint
 • Peda
 • Custom Hurley Davidson
 • Old timer motori
 • Moto Land
 • Motobox
 • Guevara
 • Bardhal
 • Michelin
 • Cilindar
 • Beosport
 • BSZ – IXS
 • Predstavljanje putopisa motorom oko sveta Livaja, Stojadinović i Melentijević iz Srbije

no-gravitation–          Održavanje amaterskih trka ubrzanja raznih kategorija na asfaltiranom delu unutrašnjeg kruga

–          Asfaltirani deo bi se takođe koristio za akrobatska i atraktivna izvođenja motorima, za izbor najlepših motora itd.

–          No Gravitation team iz Mađarske – moto akrobatska atrakcija

–          Tribina o bezbednosti motociklista u saobraćaju

–          Taxi MOTOVILLE

–          Fun foto studio (za svakog ko želi da sedne na motor i napravi sliku vernu originalnoj vožnji)

–          Zid putopisa ( svako može da bude istaknut na zidu putopisa ukoliko dostavi svoju fotografiju sa motorom sa nekog putovanja, njemu bitnog događaja i slično)

–          PRESS  i VIP

 1. Želimo da svaku manifestaciju iz godine u godinu bogatimo sadržajima, izlagačima i izvođačima, kako bi mogli održati konstantnost i interesovanje ljubitelja. (dovođenje manual factory motora iz regiona i amerike, izlagače svetskih brendova moto opreme koji nisu zastupljeni kod nas, izlaganje MOTO GP motora i gostovanje vozača GP, saradnja sa EXIT-om itd)
 2. Noćni program sa početkom već od 20h i trajanjem do 03h bi bio ispunjen koncertima pop i rock bendova.

DJ SESSIONS – DARUS DESPOT, DJ sa IN – RADIA

SANTOS BROTHERS BAND – autorski band Bačka Palanka

APSOLUTNO ROMANTIČNO – autorski band Novi Sad

GRUPA DAIRE – autorski band Novi Sad

TANJA BANJANIN & band – Novi Sad

DRAGOLJUB DJURIČIĆ – bubnjarski spektakl

DEJAN PETROVIĆ & BIG BAND – trubački spektakl

I na kraju, svaka kupljena karta učestvuje u poklon igri (skuter, putovanje za dve osobe u komplet aranžmanu u Grčku, moto oprema, pokloni cedevite, guarane, cockte, naša kafa, bei&naninni i mnogih drugih.

A cene karata su za posetioce 300 din jednodnevna, dok svako ko dođe motorom cena karte je 300 din za sva tri dana

Komentari su zatvoreni.