MENI

Beranovac iznedrio odlikaše

Aleksi Radojkoviću Nagrada Rakovice

28. 07. 2018. Comments (0) Views: 1703 Autosport, Brdske trke

Košutnjak treća brdska trka sezone

Nagrada Rakovice u Košutnjaku treća je trka sezone na brdskim stazama, kojom se ujedno najavljuje i kraj prvog dela Otvorenog i nacionalnog šampionata Srbije u auto sportu. Umesto ustaljene prakse da se tokom čitavog vikenda tačnije subote i nedelje poznato prestoničko izletište zatvori za saobraćaj, organizator se odlučio da kompletan program bude odrađen u nedelju 29. jula.

Košutnjak 2017 a

Subota 28. jul od 16 do 19 časova rezervisana je za tehnički prijem i verifikaciju u Pionirskom gradu. Sutradan počev od 7 pa do 9 časova prepodne, svi koji nisu prethodnog dana završili, moći će da odrade tehnički i verifikaciju. Posle sednice sportske komisije, objvaljivanja startne liste i brifinga sa vozačima, prvi trening na programu je u 11 časova. Po završenom prvom, sledi drugi trening i posle toga kraća pauza.

Košutnjak 2017

Start prve od dve vožnje koliko predviđa Pravilnik takmičenja zakazan je za 15 časova. Po završenoj prvoj sledi druga vožnja, nakon toga na scenu stupa ekipa za merenje vremena i naravno period za podnošenje prigovra. Kada se vremena obračunaju i prigovori usvoje iii odbace, uslediće svečano proglašenje i dodela nagrada!

Tagovi: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *