MENI

Mesec dana do 40. Jeljena

Moped Endurance Cup uživo na SK3

4. 05. 2018. Comments (0) Views: 1469 Endurance, Motociklizam

MEC ulazi u drugu sezonu

Vrhunska zabava koju je sa sobom doveo Moped Endurance Cup u 2017. godini, nastavlja se i u sezoni 2018. Prva trka na kalendaru je već za osam dana, a promene u novoj sezoni su veoma pozitivne.

Veliki broj prijavljenih timova, najavljuje nam odlične okršaje na stazi. Publici će biti zanimljivo za praćenje, te vas na vreme upozoravamo da se očekuju velike gužve i da se ka Adi Huji uputite na vreme.

Kompletan događaj kreće već od 19:00 kada se voze slobodni treninzi, dok je start klase open planiran za 22:15. Vozači klase Serija svoju trku startuju u 00:00 uz direktan TV prenos.

Kao što je na mapi prikazano, obezbeđena su dva parkinga na kojima ćete biti u mogućnosti da ostavite svoja vozila. Prilazak publike kolima samoj stazi neće biti moguć uoči i tokom trajanja trkačkog dana Ipone Moped Endurance Cupa.

U okviru staze, biće postavljeno sponzorsko selo gde će svi posetioci moći da prošetaju, pregledaju šta sve sponzori Ipone Moped Endurance Cup-a imaju da prikažu i ponude, ali i da kupe MEC suvenir na našem štandu.

Na gledalištu biće postavljeni punktovi za prodaju pića, kao što se vidi na mapi u nastavku. Praćenje trke biće moguće i u okviru Karburator Kafea, čija će bašta raditi tokom čitave noći.

Preuzeto: MEC.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *