MENI

Rekordan vikend na sajmovima automobila i motocikala

Renome iziskuje rezultate

13. 04. 2018. Comments (0) Views: 514 Motociklizam, Motokros

Globare za start Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu

U vikendu pred nama na stazi u Globarima nadomak Kruševca startuje Otvoreni šampionat Srbije u moto kros disciplini. Organizator takmičenja MK Gajić uveliko je završio sa pripremanjem staze i spremno očekuje takmičare kako iz zemlje tako i iz okruženja.

Staza koja ima licencu za organizaciju međunarodnih takmičenja kod domaćih takmičara budi minimum dve emocije, vole je što je zahtevna i u isto vreme strepe, jer ne prašta opuštanje, odnosno one koji nisu psihofizički spremni.

Moto kros kao jedna od disciplina nacionalnog saveza trkom drugog vikenda aprila započinje sezonu koja će obilovati trkama od kojih se dve voze u Bugarskoj(Sevlievo i Samokovo) i jedna u BiH (Kreševo), a boduju se za šampionat. Na domaćim terenima u igru su: Čačak, Globare (međunarodna), Kraljevo, Bačka Palanka i Bačka Topola.

Prema satnici, koja je standardna, ali nije zgoreg ponoviti, subota 14. april u znaku je verifikacije i tehničkog počev od 10 pa do 12 časova. Slobodni treninzi na programu su od 12.50 po klasama, a zvanični od 15.30. Start prve trke u nedelju 15. aprila zakazan je za 11.30 časova, a svečano proglašenje i dodela pehara u 17.35.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *