MENI

Nezvanični treninzi u subotu na Jeljenu

Potop na Jeljenu

14. 05. 2016. Comments (0) Views: 1037 Motociklizam, Motokros

Stanojevići spremni za izazove Jeljena

Ako je suditi po nezvaničnim treninzima održanim u subotu popodne na stazi Jeljen iznad Čačka, svi takmičari više su nego raspoloženi za drugu trku Otvorenog šampionata Srbije u moto kros disciplini. Za izazove staze u Gornjoj Gorevnici koja ima dugu tradiciju, a mnogo dugo nosi prefekis i međunarodne organazacije, biće da su najspremniji aktuelni šampioni braća Stanojević, mlađi Miodrag u klasi MX 85 i stariji Mladen u MX2.

Mladen Stanojević

– Pauza od mesec dana posle trke na Horgošu učinila je svoje, tako da smo svi željni takmičenja i duela na stazi za svaki bod. Jeljen nam je svima više nego dobro poznat i zahvaljujući vrednim organizatorima AMSK Termorad Čačak, staza je za drugu trku šampionata odličnio pripremljena. Na nezvaničnom treningu prošli smo bez kiše, ali ako je verovatni prognozama na nedeljnoj trci se očekuju padavine. Idealno bi bilo da kiša padne u toku noć da dobro nakvasi stazu, ali u svakom slučaju kako je za sve takmičare, tako će biti i za mene. Konkurencija je raspoložena za takmičenje, a ja očekujem odličan rezultat na Jeljenu – jasan je bio Mladen Stanojević.

M. Stanojević 5 i T. Radojčić 44

Start prve vožnje u nedelju 15. maja zakazan je za 12 časova, nekoliko minuta ranije biće upriličeno svečano otvaranje. Start druge vožnje je u 15 časova, a svečano proglašenje i dodela nagrada biće u 17 sati. Valja naglasiti da Jeljen ima specifičnu snagu privlačenja takmičara iz zemalja u okružunju koji uvek pružaju dobre partije, ali i publike, tako da svi koji budu odlučili da odu na trku, sasvim sigurno će imati u čemu da uživaju.

Komentari su zatvoreni.