MENI

Automobil postaje oaza mira Bosch je ispitivao vozače o...

Funkcionalni, komforni, svestrni: Novi Opel Vivaro Tourer i Vivaro...

17. 08. 2017. Comments (0) Views: 790 Ford, Industrija

Šampioni voze Ford!

•Grand Motors je novi sponzor Košarkaškog saveza Srbije: šampioni će ubuduće voziti Ford!

KSS_03

Ford, verni pratilac vrhunskih sportista širom sveta, obnavlja marketinšku saradnju sa srpskim najtrofenijim sportom – košarkom. U Grand Motorsu, ovlašćenom uvozniku, prodavcu i serviseru automobila i lakih komercijalnih vozila Ford Košarkaškom savezu Srbije su uručeni ključevi tri vozila s amblemom jednog od najpoznatijih svetskih proizvođača automobila.

Članovima nacionalne reprezentacije, stručnom štabu i rukovodstvu Košarkaškog saveza za obavljanje svakodnevnih poslova i zadataka na raspolaganju su Ford Tourneo Connect i „pametna“ SUV vozila Ford Kuga.

KSS_01

Tourneo Connect, umnogome drugačiji od klasičnih venova, zahvaljujući prilagodljivoj arhitekturi kabine – sa čak 16 kombinacija sedenja, može da prevozi pet ili sedam osoba. Puno prostora za prtljag i opremu se kreira vrlo brzo i jednostavno, pa je ovo multitalentovano vozilo pravo rešenje za svakodnevne transportne potrebe nacionalne košarkaške organizacije.

KSS_02

Ford Kuga nove generacije, „najpametniji“ Fordov SUV, jedno od najpopularnijih i najtraženiijih vozila u svojoj kategoriji u Evropi ali u Srbiji (trenutno po izuzetno povoljnim, akcijskim cenama), omogućava visokokomforan, ekonomičan i bezbedan prevoz ne samo po uređenim saobraćajnicama, već je spremna i za of-roud izazove. Sa njom će korisnici nacionalne košarkaške reprezentacije uživati u vožnji – ma koliko da traje i ma gde da se Kuga kreće.

Komentari su zatvoreni.