MENI
NADA SE KIŠI Miloš Milovanović

Milovanović startuje iz prvog reda

ZADOVOLJAN PLASMANOM Miroljub Cvetković

Cvetković i Antić najbolje plasirani domaći vozači u Horgošu

NAJBRŽI U 125 Martin Vugrinec

14. 04. 2013. Comments (0) Views: 706 Brzinski, Motociklizam

Radulović i Vugrinec slavili u Grčkoj

Prva trka Istočnoevropskog šampionata u brzinskom motociklizmu održana je na stazi Seres u Grčkoj. Mlađani Martin Vugrinec osvojio je prvo mesto u klasi do 125 kubika, a Dejan Radulović slavio je u klasi motohepening do 1.000 kubika i ujedno su najbolje plasirani domaći takmičari na trci za nekadašnji šampionat Balkana.

 NAJBRŽI U 125 Martin Vugrinec – Ukupno gledano možemo biti zadovoljni plasmanima sa prve trke Istočnoevropskog šampionata koja je održana na Seresu u Grčkoj. Martin Vugrinec slavio je u 125 kubika, a Đorđe Rakić osvojio je drugo. U mojoj klasi do 600 kubika super sport, ja sam osvojio treće mesto. Isti plasman u najjačoj klasi 1.000 štok sport ostvario je Miloš Milovanović. Još jedno prvo mesto na pobedničkom postolju u klasi do 1.000 kubika motohepening pripalo je Dejanu Raduloviću. To je u kratkim crtama, što se tiče pobedničkog postolja. Ostatak družine iz Srbije borio se maksimalno, ali je konkurencija bila spremnija – rekao je Nenad Stojanović u telefonskom raportu.

Na subotnjem treningu Vladimir Popović doživeo je ozbiljan pad što je rezultiralo prelomom ključne kosti i potresom mozga. Na nedeljnoj trci pad je doživeo i Dragoslav Perišić koji je takođe slomio ključnu kost.

Komentari su zatvoreni.