MENI

Borković se sreo sa Noletom u Šangaju

Impresivni Borković startuje iz prvog reda u Suzuki

19. 10. 2014. Comments (0) Views: 703 Autosport, Kružne trke

Bulatović i Lalušić testiraju u Barseloni

Bulatović-Lalušić – testiranje u Barseloni uoči zadnje trke Seat Leon EuroCup-a

seat

Iskusni Bulatović i mlađi Lalušić zajedno sa svojim Lein Racing timom, srešće se sa poslednjim izazovom ove sezone na stazi Barselona u Španiji, 1 i 2. novembra.

Da podsetimo, oni su se na polovini sezone uključili u ovaj prestižni kup, i to baš na jednu od najopasnijih staza u kalendaru, Spa Frankoršamp. Nakon toga usledila je Monca, i kao poslednja trka u kalendaru, sledi trka u Barseloni.

Ipak, prava kombinacija za dobar plasman je testiranje automobila i upoznavanje sa stazom. Staza se nalazi 35 kilometara severno od Barselone i dugačka je 4.655 metara. Testiranje je zakazano za 22. i 23. oktobar, a cilj je izvoziti što više trkačkih kilometara.

seat1

– Idemo da upoznamo stazu. Testiranje ja zakazano za 22. i 23. oktobar i nadamo se da ćemo uspeti da probamo jos neke stvari koje smo mislili da upotrebimo. Moncu smo dobro izvozili, time što smo skinuli nekoliko pozicija što je dobar rezultat. Ipak ovo je ozbiljno upoznavanje automobila i staze, tako da sledeću sezonu startujemo od samog početka. Tim funkcioniše baš kako treba, zato se nadamo da ćemo se izboriti sa svim izazovima – izjavio je Bulatović.

Komentari su zatvoreni.