MENI
Detetalj sa starta

VELIKI USPEH HONDE NA SLOVAKIA RINGU – WTCC

svaka dva minuta proda se po jedna nova Fiesta

14. 05. 2013. Comments (0) Views: 532 Industrija, Subaru

Pet zvezdica na JNCAP 2012 za Subaru legasi

Fudži teška industrija (FHI) proizvođač automobila Subaru objavila je prošle nedelje da je njihov model „legasi“ osvojio najvišu ocenu „Nagrada pet zvezdica“ za ukupan rezultat ostvaren na testu pasivne bezbednosti novih automobila u Japanu – JNCAP za 2012. godinu. Ovaj test koji predstavlja pandan evropskoj proveri bezbednosnih karakteristika novih automobila Euro NCAP, u Japanu sprovodi Ministarstvo zemljišta, infrastrukture, transporta i turizma (MLIT) i Nacionalna agencija za bezbednost saobraćaja i pomoć žrtvama (NASVA).

LEGACY12503sSubaru “legasi” osvojio je ovu nagradu po drugi put uzastopno, pošto je bio dobitnik “Nagrade pet zvezdica” i 2011. godine. Ovo je dvostruka nagrada za Subaru na testu JNCAP za 2012. godinu jer je istu zaslužila i Subaru “impreza” u novembru prošle godine.

Kroz slogan brenda “poverenje u pokret” Fudži teška industrija je posvećena nameri da kupcima Subarua ponudi vrhunsko iskustvo u vožnji u stilu “užitak i spokoj”. Subaru će nastaviti da unapređuje aktivnu, pasivnu i bezbednosnu tehnologiju sprečavanja sudara kroz princip “sveukupna bezbednost” i to kroz opcije kontrole izbegavanja saobraćajnih nezgoda, zaštitu vozača i putnika kroz karakteristike pasivne bezbednosti vozila i naprednu tehnologiju detekcije sudara pomoću alarma upozorenja i kočenja pre kolizije.

Komentari su zatvoreni.