MENI

Šolajić relista koji uživa na brzincima

Radojković na korak od podijuma u Austriji

27. 09. 2015. Comments (0) Views: 561 Autosport, Brdske trke

Milovanović na visini zadatka po klizavoj Krčmarici

Brdska trka na stazi Krčmarice u Slatini nadomak Banjaluke u Republici Srpskoj, bodovana je za šampionat Srbije. Ovoga puta bodovi su jedino bili važni sedmorici vozača sa licencama iz Srbije, od kojih je Nemanja Milovanović bio najbrži, za već pomenuti šampionat, a u generalnom plasmanu prvo mesto osvojio je Suad Hota, drugo Goran Dojčinović, a treći je bio Kemal Hasić.

NMilkovanovićpehar

– Šta reći posle jednog teškog vikenda po jako teškom vremenu, kiši, magli i kao led klizavoj stazi.Činjenica je da se naše trke „prave“ u jesen i naslanjaju na početak zime. Veliko je razočaranje u meni što se tiče nekih stvari vezano za naš sport. Mnogo malo vozača došlo je iz Srbije, a kad malo bolje razmislim ko će nama ugoditi – uvodne su reči Milovanovića.

Iznenađenjima nikada kraja, kako van staze, tako i na istoj.

Sampionat Srbije KrcmariceSlatinaRSrpska brdo

– Uz sve muke ovoga vikenda sam doživeo i raznorazne situacije na sred trkališta koje sam prevazišao. Subota teška sa jednim izletanjem koje nije bilo nista strašno, na kraju prvo vreme, odmah iza mene konkurenti koji su ovoga puta došli sa namerom da isprobaju pre svega automobile. Danas na trci sam malo pojačao ritam i pored jake kiše zadržao prvo mesto. Sve čestitke kolegama Trboviću i Kostiću koji su se takođe borili na klizavoj stazi,veliko razočaranje što mnoge kolega nije došlo i što „prave“ planove kako njima odgovara, ali to je naša zemlja – veli Milovanović.

Komentari su zatvoreni.