MENI

Pisarić slavio pred domaćom publikom

Mali N za Miloradovića

2. 09. 2012. Comments (0) Views: 1783 Autosport, Reli

Stamenković bez premca u generalnom plasmanu

Ubski reli, drugo izdanje Memorijal „Mirko Mlađenović“, koji je održan na tri lokacije tokom nedelje 2. septembra, obeležilo je 18 posada i žestoki okršaji u svim klasama. U generalnom plasmanu neprikosnoven bio je Todor Stamenković sa suvozačem Milanom Misailovićem u micubiši lanseru 9 evolucije. Još pre starta popularni Toša važio je za favorita što je i dokazao tokom devet brzinskih ispita.

MAKSIMALNO BRZI Todor Stamenković i Milan Misailović

MAKSIMALNO BRZI
Todor Stamenković i Milan Misailović

U isto vreme u klasi N 2000 čak četiri kandidata borilo se za tri mesta na pobedničkom podijumu. Srđan Višnjić i Vladimir Zečević predstavnici stare garde imali su za konkurente Živka Gajić i debitanta Nikolu Miljkovića. Prva dvojica su se maksimlano ganjala tokom dva prva kruga po tri brzinska ispita, dok Višnjiću nije otkazao motor, a Živković i Miljković su bili na visini zadatka. Vladimir Zečević je zasluženo slavio u klasi i ujedno je osvojio drugo mesto u generalnom plasmanu.

Ništa manje zanimljivo i neizvesno bilo je u klasi gde se vozi nekadašnji ponos nacionalne auto industrije jugo 55. Ivan Maksimović brzinac pre kraja takmičenja imao je vodeću poziciju u klasi, ali je na kraju slavio Branko Dukić. Sva tri brzinska ispita obeležio je veliki broj posmtarača, koji su na trenutke zadavali glavobolje organizatoru, ali je sve brzo i bez problema rešavano. To je na trenutak uslovilo da takmičenje malo kasni, ali je zato velika pažnja polagana na bezbednost svih učesnika. Od 18 posada na startu na cilj je stiglo 16, ali je svaka dobila gromoglasni aplauz na rampi. Iako je uslovno rečeno bilo malo posada, svaki automobil je bio u odličnom stanju, što govori u prilog činjenici da je bolje malo ali kvalitetno, nego mnogo, a …

PUN GAS BEZ MILOSTI Vladimir zečević i Dario Konstatinović

PUN GAS BEZ MILOSTI
Vladimir zečević i Dario Konstatinović

GENERALNI PLASMAN

  1. T. Stamenković – M. Misailović,
  2. V. Zečević – D. Konstatinović,
  3. Ž. Gajić – D. Ristić,
  4. N. Miljković – N. Pejčić,
  5. B. Dukić – B. Turudić

Tagovi: , , ,

Komentari su zatvoreni.