MENI

Majstor za hobi klasu

Borkoviću titula na dar za 28. rođendan

14. 09. 2012. Comments (0) Views: 611 Autosport, Brdske trke

Borković overava titulu u Buzetu

Finalna trka šampionata Evrope na brdskim stazama koja se ovog vikenda vozi u Buzetu u Republici Hrvatskoj, biće posebno interesantna domaćoj publici, ne zbog blizine, već zbog glavnog aktera. Centralna ličnost svakako je naš Dušan Borković koji će i na simboličan način overiti titulu šampiona Evrope u kategoriji 1 za sezonu 2012.

REVIJALNO ALI ŽESTOKO Dušan Borković

REVIJALNO ALI ŽESTOKO
Dušan Borković

Zahvaljujući NIS i Nisotec rejsing timu put Hrvatske krenuće povelika novinarska družina, kako bi domaćoj javnost iz raznih uglova predstavila majstora volana.

Podsećanja radi Srbija je prvog šampiona Evrope u automobilizmu na brdskim stazama „dobila” još pre dve trke, tačnije u Švajcarskoj. Konstantnim i sigurnim vožnjama tokom cele sezone Borković je bio više nego ubedljiv i pobedio na gotovo svim trkama, a konkurencija bukvalno nije imala rešenja protiv brzog dugajlije iz Pančeva.

Trka u Buzetu za našeg asa više je revijalnog karaktera, ali poznavajući Dušana i njegov temperament ni ovoga puta vatrena hrvatska publika neće biti uskraćena za bravuroznu vožnju, a imperativ je ovako uspešnu godinu završiti pobedom na Buzetu.

Komentari su zatvoreni.