MENI

Radojković na Avali do šampionske titula u generalnom i...

Jovan Lazarević Bekinac detalj sa šestog takmičarskog vikenda

Monca finalna runda Porše Karera kupa Italije

14. 10. 2019. Comments (0) Views: 582 Autosport, Brdske trke

„Privremeni“ šampioni do verifikacije organa SAKSS-a

Po završenom šampionatu Srbije na brdskim stazama sportska javnost kani da što pre sazna najbolje po klasama. Kako je popularni Tetak još jednom bio na visini zadatka, tako ćemo obelodaniti uslovno rečeno privremene šampione po klasama dok nadležni organ Sportskog auto karting saveza Srbije ne verifikuje rezultate i učini ih validnim.

U generalnom plasmanu šampion je Aleksa Radojković, vicešampion je Aleksandar Vidosavljević, a treće mesto pripada Draganu Balačikiću.

Mali N klasa u kojoj po pravilu vlada velika neizvesnost, ove sezone bila je u dijamteralno suprotnom izdanju. Trku pre kraja Nemanja Kaluđerović imao je više nego pristojnu prednost, koju je rutinski sačuvao posle dve vožnje i tako osvojio šampionsku titulu. Mihailo Mladenović poznatiji kao mali Đenka novi je vicešampion. Treće mesto osvojio je Miodrag Miljković.

Petar Miloradović je posao u Hibridu završio još na Kosmaju kada je u pitanju titula, tako da ga nije bilo na Avali. Bolje da se preveze tura, nego da se rabi trkalica. Petar Jovanović je novi vicešampion, Aleksandar Nenadović je rekorder u klasi na Avali, dok je sezonu završio na trećem mestu.

Danijel Panić Avala

Danijel Panić Avala

U klasi III Danijel Panić novi je šampion i pored odustajanja na Avali, zaliha koju je imao bila je dovoljna. Dušan Krga je vicešampion, a treći je Vladimir Đurić. Dragan Lukić bio je više nego ubedljiv u klasi IV jer praktično ima duplo više osvojenih bodova od Maraka Vukašinovića novog vicešampiona, koji je istini za volju vozio sam Kosmaj i Avalu i domogao se drugog mesta. Miodrag Nešić sa tri plasmana osvojio je treće mesto.

Aleksandar Vidosavljević novi je šampion klase V. Vicešampion je Nenad Kolarević, a treće mesto pripada Mariu Zahiroviću. Klasa VI se ne proglašava. U klasi VII Dragan Balačikić je novi šampion, vicešampion je Nebojša Janošević, dok je treće mesto osvojio Željko Vučković.

Mihajlo Mladenović mali Đenka Avala

Mihajlo Mladenović mali Đenka Avala

Aleksa Radojković šampion je klase VIII, dok je vicešampion Igor Morarević, a treće mesto osvojio Vladan Slavković. U klasi mali N podkategorija juniori novi šampion je mali Đenka, vicešampion je Damjan Pavlović, a treći je Miloš Milošević.

Tagovi: , , , , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *