MENI

Stamenković bez premca u generalnom plasmanu

Vladimir Dika Zečević slavio u N 3 klasi

2. 09. 2012. Comments (0) Views: 342 Autosport, Kružne trke

Mali N za Miloradovića

Drugu trku Nagrade Kragujevca koja je održana na uličnoj stazi oko Šumadija sajma, u klasi mali N obeležio je Petar Miloradović, koji istini za volju nije bio najbrži tokom takmičenja, ali je regularno startovao. Željko Pisarić koji je slavio u subotu i Zlatko Dobrota zbog nepravilnog starta dobili su kaznenih 30 sekundi, koje su u ovom slučaju bile nenadoknadive. Inače start pomenute klase je ponovljen, jer je u prvom krugu u prvoj krivini izleteo Vladimir Marković.

BRZI MOMAK IZ TOPOLE Petar Miloradović

BRZI MOMAK IZ TOPOLE
Petar Miloradović

Marko Pavlićević koji u subotu slavio u klasi hibrid na nedeljnoj trci bio je na korak do duplog trijumfa, ali je zbog problema sa kočnicama izleteo sa staze, i tako morao je prepusti prvo mesto Viktoru Davidovskom, koji ga je do kraja trke uspešno sačuvao, odolevši napadima Dušana Nastasijevića i Darka Živkovića.

Što se tiče preostalih klasa, zbog malog broja učesnika, organizator je primenio „mustru“ od subote i sabio ih u dve divizije. Branko Ćopić u klasi 3 pred sam kraj trke izleteo je sa staze i prevrnuo se na krov, na sreću bez većih posledica po njega, ali je zato nastala pometanja prilikom prolaska kroz cilj i konačnog plasmana na trci. U klasi 7 najbrži je bio Darko Božilović, dok Dragan Stojković opet nije imao sreće sa menjačem, tako da odustao u prvoj trećini trke. U klasi 8 od tri takmičara ni jedan nije stigao do cilja, a najviše krugova 8 od 15 koliko predviđa Pravilnik odradio je Dragoljub Arsić, ali to nije bilo dovoljno da uđe u bodovni plasman.

NAJABOLJI U SP KLASI Darko Božilović

NAJABOLJI U SP KLASI
Darko Božilović

Nezvanični rezultati
Klasa 1: 1. P. Miloradović, 2. B. Milanović, 3. Đ. Milošević
Klasa 2: 1. V. Davidovski, 2. D. Nastasijević, 3. D. Živković
Klasa 3: V. Trbović, 2. B. Ćopić, 3. D. Lukić
Klasa 4: 1. D. Veličković
Klasa 5: 1. D. Simić, 2. D. Petković, 3. S. Nikolić
Klasa 7: 1. D. Božilović

Komentari su zatvoreni.