MENI
GUŽVA U BOKSU Dejan Stojković Košturac sa porodicom i prijateljima

Košturac spreman za nove izazove

PRVI PUT NA ZALUŽANIMA Miloš Milovanović

Dolazi više od 200 takmičara

JAHAČI U KLASI 600 SS Krivina kod boksa

6. 07. 2012. Comments (0) Views: 1427 Brzinski, Motociklizam

Zalužani najava letnje pauze

Četvrta trka Otvorenog šampionata Srbije u brzinskom motociklizmu održava se ovog vikenda na auto motodromu Zalužani nadomak Banjaluke, posle čega sledi letnja pauza, odnosno još jedno takmičenje za Istočnoevropski šampionat u nekadašnjem Konstantinopolju.

 JAHAČI U KLASI 600 SS Krivina kod boksa Organizator takmičenja MK Tintor Rejsing tim rezervisao je stazu i u petak tako da svi takmičari mogli da treniraju tri puta (svaka klasa tri puta izlazila je na stazu).

– Oko 30 takmičara iz svih raspisanih klasa rado su iskoristili mogućnost koju im je pružio organizator da u petak na slobodnom treningu, dodatno istreniraju stazu. Zalužani su manje poznati majstorima volana na dva točka, tako da je jedan dan više da se vozi, više nego dobro došao svima koji žele da se domognu pobedničkog postolja. Svi koji nisu hteli da se bacaju na trošak, imaće prilike da u posle tehničkog i verifikacije, probaju motore i „osete” stazu na nezvaničnim i zvaničnim treninzima za startne pozicije na nedeljnoj trci – rekao je Danijel Vaštag sekretar Moto savez Srbije.

Za ljubitelje motociklizam subotnji dan koji obiluje aktivnostima na stazi, pažljiv praćenjem treninga, unapred mogu da prognoziraju ko će u kojoj klasi briljirati na nedeljnoj trci. Već od 10 časova prepodne Zalužani će brujati od buke koje će stvarati moćne sprave, gonjene od strane jahača, spremnih da se što bolje priviknu na stazu. U nedelju 8. jula start prve trke zakazan je za 12 časova.

Komentari su zatvoreni.