MENI

Španci oduševljeni na redu su Portugalci

Slatina slatka takmičarima

15. 05. 2012. Comments (0) Views: 703 Autosport, Reli

Jera cepa po Saturnusu

Boris Požeg i Aleksandar Jeremić – Jera svakako je posada koja je obeležila ovogodišnji Saturnus reli. Zasluženo su na najvećem slovenačkom auto takmičenju osvojili 6. mesto u generalnom plasmanu, 2. u Mitropa kupu i 2. u šampionatu Slovenije. Ipak za njih je najznačajnije da su u Mitropa kupu sada izbili na drugo mesto iza italijanske posade u automobilu Clio S1600 Bernd Zanon – Zelger Florian.

UVOZANA EKIPA Boris Požeg i Aleksandar Jeremić – Jera

UVOZANA EKIPA
Boris Požeg i Aleksandar Jeremić – Jera

Veoma sam zadovoljan rezultatom na reliju koji je ujedno i moj najveći uspeh od kada se aktivno takmičim. Mislim da iz relija u reli idemo sve bolje i da nam značajniji uspesi tek predstoje. Naravno da na ovom zahtevnom i zbog vremenskih uslova komplikovanom reliju nije bilo Jere i njegovog ogromnog iskustva rezultat verovatno ne bi bio ni približan. Mi uglavnom vozimo relije u inostranstvu ali uspeh kod kuće ipak najviše prija. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su me podržavali, a specijalno timu Mihe Jezerška koji nam priprema automobil – rekao je Požeg.

Inače vredno pomena je da je upravo isti tim pripremio i prodao šampionski automobil Dušanu Borkoviću koji sa njim niže uspehe po Evropi.

Komentari su zatvoreni.