MENI
MILJKOVIĆEVA HONDA U AKCIJI Kontrola na kartodromu

Tapio podelio tapije za vožnju

Nisotek pokreće Borkovića na evropskim brdima

5. 04. 2012. Comments (0) Views: 1141 Autosport, Brdske trke

Mladoženja Borković juriša na titulu

Dušan Borković pored želje da ove sezone na Evropskim brdima osvoji šampionsku titulu u svojoj klasi, ima nameru da se posle finalne trke stane na ludi kamen. Mnogi bi rekli, kako mu je malo ludila za volanom moćnog micubiši lansera devete evolucije, već ima nameru i da se oženi, ali daleko od toga da je Dušan mali i da nije siguran šta mu je za činiti. Zašto da njemu bude bolje nego nama…

MLADENCI Andrijan Kerkez(još šest meseci) i Dušan Borković (Foto: Robert)

MLADENCI
Andrijan Kerkez(još šest meseci) i Dušan Borković (Foto: Robert)

Prelepa Andrijana Kerkez željno čeka kraj septembra, taman kada je vreme svadbama u Srbiji, ali pre toga će morati da odradi lavovski deo posla u ulozi menadžera, sadašnjeg verenika koji je rešen da se okiti titulom. Andrijan nije odolela simpatičnom dugajliji iz Pančeva, ostaje nam da vidimo tokom 13 trka širom Evrope u sezoni kako će se ponašati konkurencija, koja je minule sezone u Borkovićevom premijernom nastupu mogla da se uveri, da sa njim šale nema.

Kada „Mica” dok radi prosto prede, kako popularno zovu japansku trkačku spravu, Dušan asfalt savija u rolne i nemilosrdno grabi ka najvišem stepeniku pobedničkog postolja, jer „manje” od toga ne priznaje.

– Do starta sezone ostalo je manje od dve nedelje. Premijerno takmičenje zakazano je za 15. aprila trkom u Francuskoj, a sve se završava šest meseci kasnije 16. septembra u Hrvatskoj. Ozbiljan trud i napor koji smo uložili u predstojeću sezonu, naravno i novac sponzora, opravdaćemo na najbolji način, titulom šampiona u klasi. Nikada nije sve spremno u potpunosti, jer takav je auto sport, uvek ima nekih novih detalja, ali verujem da smo najveći deo istih apsolvirali u prvoj sezoni – rekao je Borković.

 PALJENJE GUMA ZA PUBLIKU Detalj sa Ade Huje (foto: Robert)


PALJENJE GUMA ZA PUBLIKU
Detalj sa Ade Huje (Foto: Robert)

Titula šampiona Evrope na brdskim stazama bila bi najoriginalniji poklon za buduće venčanje?

– Taj ću poklon morati uz pomoć tima da osvojim, a Andrijanino srce je već tu, tako da imam dva dobra razloga da zapnem do septembra, kako bi na kraju dvostruko slavili – poručio je Borković.

Komentari su zatvoreni.