MENI

Božilović i FAM nastavili saradnju

Miloš Brkić očevim stopama

18. 12. 2015. Comments (0) Views: 649 Autosport, FIA ETCC, Kružne trke

BORKOVIĆU SPECIJALNO PRIZNANJE AUTO MOTO SAVEZA SRBIJE

Dvostrukom evropskom šampionu u automobilizmu Dušanu Borkoviću sinoć je dodeljeno specijalno priznanje Auto moto saveza Srbije (AMSS) za doprinos u razvoju auto-moto sporta u 2015.godini.

Dusan dodela nagrada AMSS

Pored medalja za šampione na svečanoj ceremoniji u Zrenjaninu, uručena su i specijalna priznanja za izuzetan doprinos razvoju auto i moto sporta ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Sefanoviću, kao i ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandru Vulinu. Ovu tradicionalnu dodelu nagrada otvorili su predsednik AMSS Mirko Butulija i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

„Velika mi je čast i priznanje što sam primio ovo specijalnu nagradu. Rekao bih da je stiglo kao šlag na tortu u ovoj mojoj šampionskoj godini. Ono što ja mogu da obećam je da ću i dalje biti u misiji razvoja auto moto sporta u Srbiji zajedno sa mojim partnerima AMSS-om. Posebno se zahvaljujem predsednik AMSS Mirku Butuliji, koji se zalaže i maksimalno pomaže auto sport u Srbiji, i predstavlja našu zemlju pred čelnicima svetske automobilske federacije na pravi naćin.“-rekao je Dušan Borković.

Komentari su zatvoreni.