MENI
JOŠ JEDAN MICUBIŠI EVO IX U GARAŽI DUŠANA BORKOVIĆA Sada mogu da treniram do mile volje

Rezervna mašina za trening

PUBLIKA JE SPREMNA Čekaju plan rada kao pokisli sunce

Plan rada SAKSS poslednjeg dana januara

SPREMAN ZA START SEZONE Nemanja Milovanović

26. 01. 2012. Comments (0) Views: 1298 Autosport, Brdske trke

U formuli na brdskim stazama

Nemanja Milovanović i za narednu sezonu auto sporta priprema jedno iznenađenje. Ljubitelji sporta brzina na četiri točka, imaće tokom predstojeće sezone prilku da mladog automobilistu na brdskim trkama gledaju u formuli folcvagen, a na kružnim stazama u prošlogodišnjem BMW 320 SP. Iako je do početka ostalo još prilično vremena, Milovanovići vredno rade u garaži, i gotovo su spremni za prve kvalifikacione treninge.

SPREMAN ZA START SEZONE Nemanja Milovanović

SPREMAN ZA START SEZONE
Nemanja Milovanović

– Publiku ću na brdskim trkama iznendaiti nečim sasvim novim i neverovatnim. Voziću formulu 2000 ccm folcvagenov motor ručni rad mog oca Jovice Milovanovica. Formulu ću voziti na brdskim trkama najviše zbog mog oca koji je napravio sam ovaj bolid u Srbiji, to će biti lepo za oko publike a i meni nešto novo – prvi je komentar Milovanovića.

Trke na kružnim stazama disciplina koju Nemanja primarno voli, ali je prošle godine imao prilično pehova sa automobilom marke BMW do 2000 kubika u klasi SP(Sport prodakšn). Zahvaljujući nesebičnoj pomoći čitave porodice, mašina iz Bavarske spremna je za nove izazove.

– Ove godine ću na kružnim stazama voziti opet BMW 320 SP, koji od prošle sezone spremam i sa nekim od novih delova nadam se da ću sve pehove posle dve godine izbeći i ostaviti iza sebe . Menjač koji me je mućio na poslednje tri trke je rešen. Nov menjač sam „napravio“ uz pomoć prijatelja, bratovog i mog mehaničara Borka, kome sam zahvalan jer smo reparirali ceo auto,tako da će to biti vrlo konkurenta mašina što se tiče kružnih trka – završio je Milovanović koji će i ove godine voziti GM rejisng tim.

Komentari su zatvoreni.