MENI
SPREMAN ZA START SEZONE Nemanja Milovanović

U formuli na brdskim stazama

UPRAVNI ODBOR SAKS SRBIJE U RADNOJ ATMOSFERI KOJA OBEĆAVA Od nečeg mora da se krene

Nastavak za nedelju dana

PUBLIKA JE SPREMNA Čekaju plan rada kao pokisli sunce

27. 01. 2012. Comments (0) Views: 1563 Autosport, Ostalo

Plan rada SAKSS poslednjeg dana januara

Poslednji dan prvog meseca aktuelne godine rezervisan je za sastanak Upravnog odbora Sportskog auto karting saveza Srbije, posle kojeg će biti poznat plana rada. Dnevni red broji pet tačaka i svaka je bitna za bolje sutra.

PUBLIKA JE SPREMNA Čekaju plan rada kao pokisli sunce

PUBLIKA JE SPREMNA
Čekaju plan rada kao pokisli sunce

Konstituisanje rukovodećeg tela kao prva tačka, podrazumeva izbor još jednog broja članova, kako predviđa Statut Saveza, kako bi odluke bile regularne. Druga tačka je usvajanje Poslovnika o radu odbora, koja se praktično ubraja u formalni deo, uvodnog dela sastanka.

Donošenje plana rada Sportskog auto karting saveza Srbije za 2012. godinu, treća je tačka dnevnog reda, koja sasvim sigurno najviše interesuje klubove organizatore takmičenja, same takmičare i još nekolicinu iskrenih ljubitelja auto i karting sporta. Imajući u vidu kako je i nam koji način održana poslednja redovna Skupština Saveza, dobar deo domaće javnosti jedva čeka da vidi prve korake nove garniture, jer do starta sezone nije ostalo još puno vremena, a dok tarje dokolica, priče se same ispredaju, lepe i one manje lepe.

Izbor predsednika Izvršnog odbora četvrta je tačka dnevnog reda, koja takođe živo zanima sve članove Saveza. Kako samo ime kaže, pomenuti odbor zadužen je da predloge i zahteve klubova prosleđuje Upravnom odboru i u isto vreme, služi da se bazi prenese odluke vlastodržaca. Predsednik u tom slučaju ima vrlo ozbiljan zadatak i od ozbiljne je važnosti, kakav će sportski radnik na to mesto biti izabran.

Razno, služi da se najavi kraj sastanka, eventualno da se čuje još neka briljantna ideja, ali to nije tako čest slučaj.

Komentari su zatvoreni.