MENI
KARTING OTVARA I ZATVARA SEZONU Detalj sa trke na Adi Huji

Deset prijava do sada

SPREMAN ZA START SEZONE Nemanja Milovanović

U formuli na brdskim stazama

JOŠ JEDAN MICUBIŠI EVO IX U GARAŽI DUŠANA BORKOVIĆA Sada mogu da treniram do mile volje

25. 01. 2012. Comments (0) Views: 705 Autosport, Brdske trke

Rezervna mašina za trening

Takmičarska garaža Dušana Borkovića bogatija je za još jedan model micubiša lansera evo IX, koji će našem proslavljenom takmičaru poslužiti za kvalitetno treniranje, kako bi se što bolje pripremio za predstojeći šampionat Evrope na brdskim stazama. Nisotek rejsing tim, NIS i Minstarstvo sporta i omladine, ozbiljno su stali iza našeg najmlađeg vlasnika dijamnatske kacige, kako bi već naredne godine predstavljao našu zemlju na svetskom reli šampionatu.

JOŠ JEDAN MICUBIŠI EVO IX U GARAŽI DUŠANA BORKOVIĆA Sada mogu da treniram do mile volje

JOŠ JEDAN MICUBIŠI EVO IX U GARAŽI DUŠANA BORKOVIĆA
Sada mogu da treniram do mile volje

– Još jedan micubiši lanser koji smo nabavili kako bi mi poslužio za trening trebalo je da bude tajna još neko vreme, ali se nije moglo više skrivati od domaće javnosti. Čim ga budemo izlepili u boje sponzora, organizovaćemo i zvaničnu prezentaciju, ali sada svi koji navijaju za mene, verujem da će biti srećni, zato što ću moći da se što kvalitetnije pripremim za predstojeći šampionat Evrope na brdskim stazma, gde imam nameru da osvojim titulu u svojoj klasi – rekao je Borković.

Da li je to jedini poduhvat koji planirate za ovu sezonu, ili će domaći ljubitelji moći da vas gledaju i na takmičenjima u okruženju?

– Dva automobila svakako jesu izdatak, ali imaju i svoju prednost. Zahvaljujući tome, možemo da planiramo nekoliko reli takmičenja koja će biti organizovana u okruženju, jer neće puno koštati, a dobro će mi doći. Konkretno u pitanju je regionalni kup, ali se pripremamo da odemo na jedan reli takmičenje šampionata u Rusiji. Fokus je na evropskom šampionatu na brdu, ali zato naredne godine, želimo da se ogledamo sa konkurencijom u svetskom reli šampionatu. Sve ovo ne bi bilo realno, da iza mene ne stoje Nisotek, Naftna industrija Srbije i resorno Ministarstvo – dodao je simpatični dugajlija iz Pančeva.

Komentari su zatvoreni.