MENI
Dejan Pejić na startu Ušće septembar 2023

Mediću nedelja na Ušću

Fanatik za generalni na Ušću

4. 09. 2023. Comments (0) Views: 498 Autosport

Ponovno stvaranje Velike nagrade

Sada već davnog 3. septembra 1939. godine na istorijskoj trci oko Kalemegdana u Beogradu održana je prva i jedina Velika nagrada, preteča današnje formule 1, nadmetanje koje je obeležilo jednu eru razvoja auto moto sporta. Beogradom su jurile svetske legende, pre svega zbog prestiža, a sve je bilo organizovano u čast proslave rođendana princa Petra II Karađorđevića. Minulog 3. septembra 84 godine kasnije održano je „ponovno stvaranje“ u narodu poznatije kao rimejk, na istom mestu sa novim akterima i vremešnim takmičarskim spravama, kako bi se negovala tradicija.

Motor Heritage Consulting, Heros Force i Go2Flow, glavni organizatori Belgrade Grand Prix 023, izrazili su duboku zahvalnost Ambasadi Republike Italije u Srbiji i Italijanskom Institutu za kulturu u Beogradu za bezrezervnu podršku koju su im pružili od samog početka i tokom organizacije.

Posebnu zahvalnost upućuju glavnom partneru Auto-Moto Savezu Srbije – AMSS za podršku od ključne važnosti kako tehničkih priprema, tako i u transportu vozila i izvođenju događaja. Zahvaljujeu se Ministarstvu i Ministru za građevinarstvo, saobraćaj i infrastrukturu koji su im pružili podršku od ključnog značaja za postavku događaja na institucionalnom nivou i izvođenje. Takođe Gradu Beogradu za saglasnost za izvođenje događaja u gradu Beogradu i predivnom okruženju Kalemegdanske tvrđave.

Zahvaljujući Saobraćajnoj policiji Beograda koja ih je pratila tokom svih vožnji kroz grad, učesnici i njihova vredna vozila bili su bezbedni.

Pride zahvaljuju se svim učesnicima, koji su došli sa fantastičnim vozilima iz Italije, Slovenije i Srbije, pružajući jedinstvenu sliku sa Kalemegdana. Izražavaju veliku zahvalnost zvaničnoj marketing agenciji Belgrade Grand Prix-a – “Studio T” za stalnu podršku i aktivno učešće, ne samo u marketingu, već u celokupnoj organizaciji, obezbeđivanju resursa pre i na licu mesta, digitalni marketing i potpunu foto i video pokrivenost.

Impresivna medijska podrška je bila najvažnija za promociju događaja pre i pokrivenost tokom događaja. Proizvedeno je puno korisnog materijala. Poslednje, ali ne manje važno, iskrenu zahvalnost upućuju stotinama gledalaca i strastvenih pratilaca koji su uveličali događaj i doprineli zaista fantastičnom iskustvu!

Vidimo se sledeće godine Velika nagrada 2023

Vidimo se sledeće godine Velika nagrada 2023

Vidimo se sledeće godine!

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *