MENI
start-kod-ivine-kafane đerekare - mramor

Đerekare – Mramor treća trka sezone

Pobednici 6. Mionica relija posada Dejan Golić i Lazar Milovanović (sleva)

Posadi Milovanović – Golić pregršt pehara

Momir Subotić Đerekare - Mramor jul 2022

9. 07. 2022. Comments (0) Views: 1211 Autosport, Brdske trke

Subotić najbrži podno Kopaonika

Prvog dana drugog vikenda jula na jugoistočnim obroncima Kopaonika održana je treća trka za nacionalni i Otvoreni šampionat Srbije na brdskim stazama. Posle dva penjanja od starta u Đerekarima do cilja na Mramoru u zbiru vremena najbrži je bio Momir Subotić, dok je Aleksandar Vidosavljević dobio pehara za najbolje vreme.

Tokom jednog dana ASK Concord u ulozi organizatora uz nesebičnu pomoć predstavnika SO Brus sa akcetnom na Turističkoj organizaciji uspešno su odradili sve aktivnosti predviđene programom takmičenja. Sve je počelo tehničkim prijemom vozila i verifikacijom takmičara, posle čega je pravo nastupa ostvarilo 36 takmičara u svim raspisanim klasama. Jaka kiša koja je padala dobar deo subotnjeg dana nije omela i obeshrabrila sve učesnike da daju maskimum, šta više, kao da je uzrokovala da budu istrajni i dosledni.

Sreća prati hrabre pa je uoči dve zvanične vožnje kiša prestala, a podloga se prosušila, tako da je pravilan izbor pneumatika imao značajnu ulogu u borbi protiv štoperice. Ako se izuzmu nekoliko beznačajnih izletanja sve je proteklo u najboljem redu i po satnici.

Vladica Rabrenović Đerekare - Mramor jul 2022

Vladica Rabrenović Đerekare – Mramor jul 2022

Zanimljivo je napomenuti da je Vladica Rabrenović višestruki šampion Srbije u reli disciplini pomneutog vikenda „gostovao“ na brdskoj trci i osvojio treće mesto u generealnom, odnosno prvo u klasi 8.

Generalni plasman

1. M. Subotić, 2. A. Vidosavljević, 3. V. Rabrenović, 4. D. Panić, 5. A. Radojković, 6. D. Vukić, 7. M. Spasojević, 8. E. Ujkanović, 9. D. Balačikić, 10. M. Mirković…

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *