MENI

Makadam za rođendan

Mario Narodović nastavlja očevim stopama

2. 12. 2013. Comments (0) Views: 901 Autosport

Antić uz Vesnića

Posle uspešno završene sezone u dalekoj Kini, Radomir Antić, srpski internacionalni trener na kratko je svratio u rodno Užice. Veliki fudbalski stručnjak sa porodicom donirao je užičkoj bolnici još jedan preko potrebni aparat, i iskoristio odmor da bi se družio sa prijateljima i porodicom ali i našao vremena da poseti ASK Sport Auto Vesnić i pruži podršku Milovanu Mikici Vesniću u novom projektu i pohodu ka krovu evropskog automobilizma.

AnticVesnic001

– Radomir Antić je pre svega jedna ljudska i sportska veličina i po mom mišljenu zasigurno najbolji srpski fudbalski trener svih vremena i jedan od najboljih stručnjaka na svetu. Njegova podrška je imperativ više da dam sve od sebe u sezoni 2014 kada zajedno sa svojim timom krećem u jedan ogroman projekat. Prijateljstvo naših porodica traje dugo, a vezuju nas i kumovski odnosi ali i da nije tako životni stavovi i sam način života dovoljni su da mi Radomir Antić bude uzor u svakom pogledu. Nadam se da ću nastaviti u budućnosti da kao i on dostojno predstavljam svoju zemlju i grad na međunarodnim takmičenjima – poručio je Milovan Vesnić.

Sam Antić redovno putem interneta prati nastupe srpskog automobiliste i nije krio da je dugo godina jedan od najvernijih Vesnićevih navijača. Antić je Mikici čestitao i tek osvojenu centralno-evropsku titulu, prvu koju je Srbiji doneo jedan automobilista sa kružnih staza. Oduševljen novim automobilom u garaži ASK Sport Auto Vesnić poručio je da ni jednog trenutka ne sumnja da će novi pehari sa evropskih autodroma uskoro osvanuti u čuvenoj trofejnoj sobi u Gorjanima kraj Užica.

Podsetićemo Vas da Milovan Mikica Vesnić nakon osvajanja titule Šampiona Centralne Evrope u sezoni 2014 planira nastupe u okviru Evropskog Kupa Turističkih Automobila (FIA ETCC) a prema nezvaničnim informacijama deset trka će se voziti na stazama u Francuskoj, Slovačkoj, Austriji, Belgiji i Italiji.

Petar Jankovic
ASK Vesnic Auto
marketing & PR

Komentari su zatvoreni.