MENI
Foto finiš u Hibridu Ušće septembar 2023

Foto finiš dva Miloša u Hibridu

Finišranje Velike nagrade Beograd 2023

Ponovno stvaranje Velike nagrade

Dejan Pejić na startu Ušće septembar 2023

3. 09. 2023. Comments (0) Views: 467 Autosport

Mediću nedelja na Ušću

Nedeljni takmičarski dan duplog programa autoslalom discipline „Ušće 2023“ koji je bodovan za nacionalno i Otvoreno prvenstvo Srbije, odnosno nacionalno i Otvoreno prvenstvo Republike Srpske pobedom u generalnom plasmanu obeležio je Goran Medić. Drugo mesto osvojio je pobednik subotnjeg dana Miloš Sovilj, a treći je bio Dejan Pejić.

Dva kvalifikacina treninga i tri vožnje protiv štoperice između čunjeva bili su na programu drugog dana takmičenja. Kada se dva dana vezano vozi, drugi je obični mnogo efikasniji, drugim rečima takmičari su bili brži i mnogo menje čunjeva su rušili, koji i te kako utiču na plasman.

U prvoj vožnji najbrži je bio Sovilj, dok je Medić „kasnio“ 190 hiljaditih delova sekunde. U drugoj vožnji Sovilj je opet bio najbrži, a Medić je imao četvrto vreme, da bi u trećoj zablistao i na kraju slavio sa prednošču od 347 hiljaditih delova sekunde u odnosu na Sovilja.

Nezvanični rezultati

Generalni plasman

1. G. Medić, 2. M. Sovilj, 3. D. Pejić, 4. M. Stevanović, 5. G. Dodik, 6. P. Studen. 7. M. Đurić, 8. I. Malić, 9. A.Tadić, 10. B. Sijerković

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *