MENI

Stamenković slavio na Jablanici

Borković fokusiran na Francusku

30. 07. 2012. Comments (0) Views: 849 Autosport, Brdske trke, Galerija, Motociklizam, Motokros

FAM „podmazuje“ krosere i brđane

FAM (Fabrika maziva) iz Kruševca od kako je ponovo u državnim rukama iz meseca u mesec beleži samo pozitivne rezultate. Jedan u nizu je i pomoć u organizaciji auto i moto trka, što se nekako čini i najlogičnijim pravcem u delovanju društveno odgovoren firme, na čelu sa Vladicom Petroviće.

predstavnice-famGlobare su polovinom jula bile domaćin moto kros trke koja je bodovana za Istočnoevropski šampionat. Na odlično uređenoj stazi tokom tri dana nekoliko hiljada posetilaca moglo je da uživa u vožnji majstora volana, discipline koju krase skokovi i vratolomije. Krem moto kros družine u ovom delu Evrope gostovao je okolini Kruševca, na opštu radost ljubitelja širom Srbije.

Nedelju dana kasnije FAM uskače i „podmazuje” auto sport. Kaonik na pola puta između Ribarske banje i Kruševca bio je središte dešavanja brdske trke koja ej bodovana za Regionalni kup“Bezbednost na putevima“ i ujedno za nacionalne šampionate Makedonije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Srbije.

U razmaku od pet dana, sa jednog kraja Lazarevog prestonog grada, na drugi održana su dve odlično organizovana auto moto trke, zahvaljujući Moto klubu Gajić, i Auto klub Sprint, uz nesebičnu pomoć Fabrike maziva.

Komentari su zatvoreni.