MENI
Motopassion 2020

Sve tvoje strasti na jednom mestu

Moped družina

Korekcije u kalendaru takmičenja MSS

Start trke na Jeljenu 2015

11. 05. 2020. Comments (0) Views: 544 Brzinski, Endurance, Motociklizam, Motokros

MSS obelodanio preliminarni kalendar takmičenja

Posle usaglašavanja termina sa organizatorima i vođenjem računa kada su u pitanju takmičenja višeg ranga Moto savez Srbije obelodanio je preliminarni kalendar takmičenja za aktuelnu sezonu.

Čast da otvori sezonu pripala je disciplini moto kros na legenradnoj stazi Jeljen u Gornjoj Gorevnici iznad Čačka prvog vikenda juna, praktično za nešto manje od mesec dana. Već narednog vikenda dupli program, na Divčibarama startuje X enduro, odnosno u Kulu kod Vrbasa moto klasik i moped kup. Drugog vikenda jula prva trka brzinskog motociklizma biće upriličena na Ponikvama.

MSS kalendar 2020

MSS kalendar 2020

Kao i unazad nekoliko sezona najveći broj takmičenja biće upriličen za moto kros vozače, čak osam sa opcijom da polovinom avgusta mogu da voze u Rogatici pozivnu trku. Brzinski motociklizam broji dve trke na Ponikvama i Grobniku. Moto klasik broji pet okršaja, a jedan manje predviđen je za moped kup. X enduro broji šest takmičenja i oni ujedno „zatvaraju“ sezonu 1. novembra u Soko banji.

Sve skupa 25 najavljenih takmičenja u postojećim uslovima, mogu se smatrati podvigom, a uspeh će biti potpun ako sva budu i realizovana.

Tagovi: , , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *