MENI
Start trke na Jeljenu 2015

MSS obelodanio preliminarni kalendar takmičenja

Detalj sa MEC trke

Kula za start sezone moped endurance kupa

Moped družina

25. 05. 2020. Comments (0) Views: 276 Brzinski, Motociklizam, Motokros

Korekcije u kalendaru takmičenja MSS

Takmičarski kalendar moto saveza Srbije za aktuelnu sezonu, mogao bi u narednim danima da postane i validan posle malih korekcija postojeće radne verzije. Promene se ogledaju u pomeranju termina organizacije, a nikako odlaganju, odnosno povećanju broja trka i novih lokacija u moped kupu.

Moto kros disciplina i dalje će imati devet takmičenja. Mala izmena se odnosu na kada je u pitanju premijerna organizacija. Prvobitno je Jeljen trebao da ugosti moto kros majstore početkom juna, ali će isti i publika moći da uživaju u okršajima u Gornjoj Gorevnici krajem avgusta. U novonastaloj situaciji Globare će imati čast da otvori šampionata organizacijom međunarodne trke na Vidovdan.

X enduro nije pretrpeo promene, što govori u prilog činjenici da je i prvobitan „spisak želja“ bio realan.

Povećanja broja takmičenja sa pet na šest odnosi se na najmlađu discpilinu moped kup koji startuje u Kulu u drugoj polovini juna, a završava se na istoj lokaciji u mesecu kada đaci kreću u školu. Novitet je da će i Jagodina biti domaćin tokom dva vikenda u julu i avgustu. Brzinski i moto klasik startuju na Ponikvama, slede Grobnik i Zrenjanin za finale.

Tagovi: , , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *