MENI
Potpuno novi Renault Captur prezentacija Beograd

Prepoznatljivi CAPTUR u novom ruhu

2019 - Nouvelle Renault ZOE

Inovativna rešenja za punjenje električnih vozila ispitivaće se u...

PEUGEOT_208_2019

29. 01. 2020. Comments (0) Views: 330 Industrija, Peugeot

Novi Peugeot 208 stigao u Srbiju

U godinama kada skoro svi modeli iz B segmenta više nego ikada liče jedni na druge, Peugeot je našao način da se definitivno izdvoji kreiranjem novog modela 208 i moguće je kupiti ga u Srbiji.

S obzirom da se način korišćenja automobila konstantno menja, da je tranzicija na sve efikasnije motore velika šansa, nova 208-ica od samog starta nudi tri izbora kada su u pitanju motori : električni, benzin i dizel. I po prvi put svi isto izgledaju bez obzira na vrstu pogona.

Najnovija generacija Peugeota 208, apsolutno odgovara globalnoj strategiji brenda koja ide u pravcu premijum društva, odskače od konkurencije pre svega po oštrom i hrabrom dizajnu koji sa sobom donosi novi talas energije i mladosti.

Dodatno na svoj originalan i prepoznatljiv dizajn eksterijera, Peugeot 208 dolazi i sa najnovijom generacijom PEUGEOT i-Cockpita koji sadrži 3D instrument tablu i mnoštvo sistema bezbednosti koji su bili rezervisani za premijum brendove.

PEUGEOT 208

PEUGEOT 208

Svet se menja i budućnost donosi mnogobrojna pitanja u automobilskoj industriji kao i u drugim sferama, a novi izazovi zahtevaju adekvatne odgovore. Peugeot se tiho i praktično posvetio eri energetske tranzicije, ponudivši svoju uzbudljivu viziju budućnosti i kreirao slogan kampanje #UNBORINGTHEFUTURE.

Peugeot 208 je nova komponenta vizije budućnosti Brenda: ističe mladolik izgled i donosi svu svoju energiju, spontanost koja ističe vrednosti Peugeot Brenda: najviša očekivanja, stil i emociju. Kao jedan od glavnih volume maker-a, svoj doprinos kompletnoj gami daje već ustaljenim karakteristikama: dizajn koji odiše samopouzdanjem uparen sa inovacijama i najnovijim tehnologijama.

Duži, širi i niži u odnosu na svog prethodnika novi model je kreiran kao potpuno autentičan i prepoznatljiv gradski automobil, koji je svoj vizuelni identitet pojačao tri atraktivne boje karoserije (plavom ,žutom i crvenom) koje dodatno naglašavaju radikalan dizajn.

Novi Peugeot 208 dolazi sa najnovije platforme PSA grupacije CMP (Common Modular Platform) koja je posvećena modelima iz B i C segmenta i predstavlja unapređenu verziju EMP2 platforme. Ekonomičnost je bila ključna reč tokom razvoja nove 208-ice, a nova platofrma je doprinela smanjenju emisije CO2 uz pomoć smanjenja težine, poboljšane aerodinamike i optimizacije pogona.

PEUGEOT_208_2019_300_FR

PEUGEOT_208_2019_300_FR

Ova platforma takođe pruža i povećan komfor (još bolja zvučna izolacija uz niži nivo vibracija) kao i nivo bezbednosti kroz uvođenje aktivnih i pasivnih sistema bezbednosti i u nižim nivoima opreme kao standard.

Kada je reč o motorima koji ispunjavaju najviše euro 6.d norme, u ponudi su benzinski Puretech motori od 1.200 kubika sa 75, 100 i 130 KS, pri čemu su dva jača motora u ponudi i sa automatskim osmostepenim menjačem. Dizel verzija sa 1.5 Hdi motorom i 100 KS je uparena sa manuelnim šestostepenim menjačem.

Novi Peugeot 208 svi zainteresovani klijenti mogu da testiraju u ovlašćenim salonima širom zemlje dok je model sa 1.2 Puretech motorom i 75 ks u Active paketu opreme dostupan za 125 evra mesečno, uz učešće od 30% i period otplate od 84 meseca.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *