MENI
Jovan Lazarević Bekinac test na Adria autodromu

Bekinac krotio „bika“ po kiši i dobio poziv za...

Odličja

Sajam sporta mesto da slavodobitnici krunišu sezonu

Nikola Tošić, Luka Malbaša, Aleksa Lazarac i Nikola Miljković

22. 11. 2019. Comments (0) Views: 484 Autosport, Karting, Motociklizam

Sajam sporta osmo izdanje od petka do nedelje u Hali 1

Ovogodišnje osmo po redu izdanje Sajma sporta upriličeno je pod kupolama Beogradskog sajma gde su zastupljeni počev od individulanih, preko boriličakih, kolektivnih sa loptom i bez iste na kopnu i u vodi i predstavnici suvozemnog tehničkog sporta na dva i četiri točka.

Damjan Damjanović i Strahinja Kalamković MX

Damjan Damjanović i Strahinja Kalamković MX

Ministar sporta Vanja Udovičić je po logici stvari svečano otvorio 8. Sajam sporta koji će trajati počev od danas pa do nedelje 24. novembra. Svi Savezi su smešteni u Hali 1, tako da zainteresovani mogu da dođu i probaju dobar deo sportskih aktivnosti koje promovišu pomenuti. Što se tiče Sportskog auto karting saveza i Moto saveza Srbije svi zainteresovani imaće prilku da probaju rental karting na parkingu između hlasa 1 i 2.

Borkovići na sajmu sporta

Borkovići na sajmu sporta

Tokom predstojećeg vikenda na štandu SAKSS i MSS svim posetiocima biće omogućeno da razgovaraju i pre svega fotografišu za uspomenu i dugo sećanje sa šampionima kartinga, auto i moto sporta. Prvog dana zvezda štanda bio je Dušan Borkovića sa porodicom, koji je uredno odgovarao na pitanja novinara, ali se i družio sa mladim snagama poput Viktora Jovanovića, Luke Malbaše, Alekse Lazarac, Nikole Tošića…

Nova Cup trkalica Megane RS

Nova Cup trkalica Megane RS

Metalna zvezda štanda svakako je Renault Megane RS Cup vozilo koji će po svemu sudeći naredne sezone biti atrakcija na kružnim stazama kako u zemlji tako i u komšiluku.

Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova, a ulaz je slobodan.

Tagovi: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *