MENI

Luka Janković vicešampion Srbije u MX 65

Kroseri otvorili sezonu

Najmlađi i najdeblji - Filip Rajević, Relja Kuzman i Gabor Sagmajster

25. 11. 2018. Comments (0) Views: 1853 Brzinski, Motociklizam, Motokros, Ostalo

Budućnost moto sporta izvesno je na odličnom putu

Najuspešnijim takmičarima u 2018. godini u moto sportu, u Hali 1 na 7. Sajmu sporta u Beogradu dodeljene medalje. Nagrade su dodelili predstavnici granskih Saveza i Auto-moto saveza Srbije.

Proglašenje 2018

Proglašenje 2018

Tom prilikom je Predrag Đurđev, generalni sekretar AMSS, pozdravio trud i napore onih koji su 2018. došli do šampionskih titula, i rekao da će Auto-moto savez Srbije i dalje ulagati i u najmlađe i u razvojh ovog sporta, radi postizanja još boljih rezltata na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

“Ulaganje u auto i moto sport i njihov razvoj je od višestrukog značaja za Srbiju. Osim donošenju sportskih rezultata omasovljenje ovih sportova, posebno doprinosi i razvoju svesti o saobraćajnoj kulturi, a time i većoj bezbednosti u saobraćaju. Zato će AMSS uvek stajati iza svakog takmičara i njegovog uspeha, i ulagati svoje resurse i dalje u razvoj i omasovljenje auto i moto sporta” – rekao je još Predrag Đurđev.

Moto klasik proglašenje 2018

Moto klasik proglašenje 2018

“Budućnost moto sporta izvesno je na odličnom putu. O tome svedoče uspesi i masovnost kao i sve veća ulaganja u izgradnju potrebne infrastrukture”- rekao je generalni sekretar Moto saveza Srbije Božidar Mihailović.

On je izrazio zadovoljstvo razumevanjem onih koji pomažu moto sport, i istakao da je veoma zadovoljan napretkom i uspesima u prošloj godini, posebno razvojem i decentralizovanim napretkom moto sporta u nekoliko gradova Srbije. On je obećao da će se i dalje zalagati za izgradnju moto staza, a posebno za edukaciju i omasovljenje ove sportske discipline među mladima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *