MENI

Drugi reli terenaca u Deliblatskoj peščari

Radojković u novoj hondi „juri“ dijamant

15. 05. 2018. Comments (0) Views: 983 Autosport, Offroad

Kocići najvatreniji u Deliblatskoj peščari

Drugo izdanje Lige terenskih vozila Sportskog auto moto saveza Beograda koje je minulog vikenda održano u Deliblatskoj peščari, pripalo je sinu i ocu, Srđanu i Milivoju Kociću za volanom tojote hajlaks. Čak ni dva gumi defekta, koje su regulisali metodom „paljenja“ pneumatika, utoliko je bilo vatreno, nisu ih omeli da se u konkurenciji 11 posada domognu prvog mesta.

Sređivanje posle intervencije

– Još kao mali želeo sam sa tatom da učestvujem u auto sportu. Želja mi se ispunuila u Deliblatskoj peščari, a posebno sam srećan jer sam zahvaljujući poverenju dobio mogućnost da se istaknem na ispitu tačnosti i spretnosti.Bilo je napeto, vatreno u jednom trenutku na ivici da se prevrnemo, ali se na kraju sve dobro završilo. Srećan što smo pobedili i što ću verujuem i sledeći put da budem deo ekipe „Kocić tima“ – rekao je više nego radostan Srđan Kocić.

ispit spretnosti

Karavan od 11 automobila krenuo je iz Beograda put Deliblatske peščare na celodnevnu avanturu. Prvi od izazova bio je ispit tačnosti koji je odrađen na poligonu. Trasu je trebalo proći za tačno 150 sekundi, a najblži zadatom vremenu bili su Mihajlo i Milan Pupavac, takođe sin i tata. U gađanju iz praćke briljirao je Milivoje Kocić, što se može reći i kada je u pitanju šutiranje slobodnih bacanja. Ispit spretnosti pripao je gostima iz Novog Sada. U rešavanju saobraćajnih testova najbolji su bili Đorđe i Dejan Andrić, nije teško pogoditi sin i otac.

Daster na vrhu Deliblatske peščare


Rezultati

1. Srđan i Milivoje Kocić tojota hajlaks, 2. Đorđe i Dejan Andrić lend rover diskaveri, 3. Zoran Pilić i MIlana Adamović džip čiroki, 4. Petar Radojčić i Miloš Jakovljević džip čiroki, 5. Zlatibor Gatarić i Gavra Vernački kvad polaris…

  • Milivoje Kocić u akciji oko pneumatika
  • Deki i Bane sa drugarima
  • Ekipa u dačiji daster
  • Terenac bez mane
  • Kocići u akciji

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *